Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το παρασκήνιο της παραίτησης του Δημήτρη Γεωργακόπουλου


Αποκάλυψη: Το παρασκήνιο της παραίτησης του Δημήτρη Γεωργακόπουλου. Γιατί ΔΕΝ μιλάει;Μα του είπαν θα γίνει Υφυπουργός στον ανασχηματισμό. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !
Στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών και μέχρι χθες γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών έχει πολύ καλό όνομα. Θεωρείται έντιμος και πετυχημένος. Τι συνέβη όμως και παραιτήθηκε; Η πρώτη λέξη είναι αγανάκτησε.Του Κώστα ΤζεβελέκουΟ κ. Γεωργακόπουλος είχε συγκεκριμένη άποψη – λόγω της μεγάλης του εμπειρίας – για το πως να λειτουργήσουν οι εφορίες της χώρας και οι εισπρακτικοί μηχανισμοί ώστε να μαζευτούν τα έσοδα .Είχε κάνει επανειλημμένες προτάσεις που ήταν ρεαλιστικές και είχαν σχέση με το αντικείμενο του το οποίο ήταν τα φορολογικά και τελωνειακά έσοδα. Αντί να αξιολογήσουν τις προτάσεις τους τον «αγνοούσαν προκλητικά τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου όσο και οι παρατρεχάμενοι του» μας δήλωσε φίλος του βουλευτής στο καφενείο της Βουλής .
Επίσης ο κ. Παπακωνσταντίνου του αφαίρεσε σχεδόν όλες τις αρμοδιότητες του και έτσι αναγκάσθηκε να μπει στο ψυγείο. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την παραίτηση Γεωργακόπουλου μας έλεγαν ότι «οι δικοί μας γενικοί γραμματείς παραιτούνται από ευθιξία και οι άλλοι με το e-gov έχουν αγκυροβολήσει στις καρέκλες και δεν κουνιέται κανείς με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί τίποτα!».Διαβάστε ακόμη:Η σύγκρουση με τον Γ. Παπακωνσταντίνου οδήγησε σε παραίτηση τον Δ. Γεωργακόπουλou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου