Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011


undefinedΤσουπ να και ο "ειδικός συνταγματολόγος" Πεταλωτής για την απόφαση του ΣτΕ περί της ψήφου των αλλοδαπών

ο κύριος Πεταλωτής
"Τα δικαστήρια έχουν δικαίωμα να εκδίδουν τις αποφάσεις που πιστεύουν, από εκεί και πέρα το θέμα θα κριθεί στην Ολομέλεια, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη στο σύνολό του", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές


    "Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η κρίση περί αντισυνταγματικότητας από το τέταρτο τμήμα του ΣτΕ για το συγκεκριμένο νόμο, γίνεται με μια συγκεκριμένη ιδεολογική προσέγγιση, κάτι που πραγματικά ξενίζει", επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής.


    "Δεν έχω πει και ούτε πρόκειται να πω ότι υπάρχει κίνητρο από τους δικαστές του ΣτΕ. Είναι άνθρωποι που έχουν ιδιαίτερη μόρφωση και εμπειρία και κατά την κρίση και τη συνείδησή τους βγάζουν αποφάσεις", ανέφερε και σημείωσε ότι "η ιδεολογική προσέγγιση συνίσταται στο ότι υπάρχει ειδική αναφορά στην αιτιολογία αυτής της απόφασης που συνδέει την ιθαγένεια με το θέμα της συγγένειας αίματος".


    Υπενθύμισε δε ότι σε όλη την Ευρώπη οι μετανάστες συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με προϋποθέσεις, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση υπήρξε πολύ προσεκτική στη νομοθέτηση, καθώς και ότι δεν συντρέχει καμία περίπτωση ακύρωσης των δημοτικών εκλογών, καθότι ο αριθμός των μεταναστών που ψήφισε είναι γύρω στις 10.000-12.000, εκ των οποίων περίπου 7.000 είναι ομογενείς και δεν εκλέχτηκε κανένας μετανάστης.


    "Εμείς εμμένουμε στο νόμο, τον ψηφίσαμε, πιστέψαμε σε αυτόν", είπε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι προκαλεί εντύπωση πολιτικά το ότι "μιλά η ΝΔ για το νόμο αυτό, για μια αντισυνταγματικότητα που δεν προέβαλε όταν γινόταν συζήτηση στη Βουλή, αλλά μόνο το ΛΑΟΣ".


    Αναφορικά με το θέμα των μεταναστών που είχαν καταλάβει τη Νομική, ο κ. Πεταλωτής εκτίμησε ότι "η έκβαση ήταν η καλύτερη δυνατή" και ότι από εκεί και πέρα θα εφαρμοστούν οι νόμοι.


    "Με εκβιασμούς και θεωρητικολογίες νομιμοποιήσεις δεν πρόκειται να γίνουν και η θέση της κυβέρνησης είναι ότι πρόκειται να γίνει καμία μαζική νομιμοποίηση", σημείωσε και επεσήμανε ότι οι επιτροπές ασύλου λειτουργούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.


Μπορείτε να δείτε ένα εξαιρετικό σχόλιο για τις δηλώσεις Πεταλωτή στο
http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως ο λόγος που δεν έγινε δημοψήφισμα και ο νόμος ψηφίστηκε πριν από κάθε άλλο νόμο,είναι γιατί ξέρανε πως δεν το θέλει ο Ελληνικός λαός και πήγανε να του το επιβάλουν στα πλαίσια  της θολοκουλτούρας που τους διακατέχει και το βασικότερο γιατί ήθελαν να προλάβουν τις Δημοτικές Εκλογές.
Σε άλλο σοβαρό κράτος ο Υπουργός που θα είχε καταθέσει τέτοιο νόμο ΣΚΑΝΔΑΛΟ (που επηρέασε και τις Δημ.Εκλογές εις βάρος των άλλων κομμάτων) θα είχε υποβάλει ή θα του είχε ζητηθεί η παραίτηση του χτές..


Δείτε σχετικό αποκαλυπτικό θέμα εδώ..
Αποκάλυψη-Τους είχαν προειδοποιήσει,ότι το λαθρονομοσχέδιο ήταν αντισυνταγματικό πριν από 1 χρόνο..Τζάμπα φωνάζουν τώρα τα αριστερά κόμματα ο Ραγκούσης..και κάποιες εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου