Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου ΠαγΚΑΛΟΥ, δεν πρέπει να εκπλήσουν κανέναν.
όταν κάποιος βρίζει ή χυδαιολογεί κατα΄κάποιου ατόμου ή ομάδας το κάνει γιατί έχει γνώση της ποιότητας αυτού που τον περιβάλουν!!!!
Ο Θ. παγΚΑΛΟΣ δεν μπορεί να ξέρει τι κάνει ο κάθε Δημ.Υπάλληλος ξεχωριστά αλλά.................
ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ   ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ  των συναδέλφων του στην Κυβέρνηση Γιωργάκη, που παριστάνουν τους Δ. Υπαλλήλους χωρίς να έχουν δουλέψει ένα λεπτό στη ζωή τους!!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟ
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ Κατά δήλωση του Πρόεδρος των  Υπαλλήλων(Χρεωκοπημένων) Ασφαλιστικών Ταμείων.
ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;
 Όμως ο Κουτρουμάνης τόσα χρόνια πληρωνόταν κανονικά περιστάνοντας τον ΠΑΣΟΚΟ Συνδικαλιστή!!! Το χειρότερο από την στιγμή που ανέλαβε ο Γιωργάκης Ο Κουτρουμάνης αποτέλεσε τον καθημερινό μαίντανό των πρωϊνάδικων!!!! Δηλαδή σε ωράριο λειτουργίας του Δημοσίου όπου καθημερινα υποφέρουν χιλάδες πολίτες για να εξυπηρετηθούν ο Υπάλληλος ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ αντί να βρίσκεται στην υπηρεσία του, αμπελοφιλοσοφούσε στις Πρωϊνές Εκπομπές!!!! Αυτός ο συνάδελφος σου Υπουργός και Σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ τι είναι παγΚΑΛΕ; ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ή ΚΟΠΡΙΤΗΣ που όχι μόνο πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει, αλλά αντί έστω να βρίσκεται στην υπηρεσία τοιυ ως όφειλε ξημερωνόταν στα κανάλια!!! ( Αν ισχύει αυτό που λένε οι κακές γλώσσες ότι ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ πληρωνόταν και όλας από τα κανάλια, τότε εκτός από ΚΟΠΡΙΤΗΣ τι άλλο είναι ΠΑΓΚΑΛΕ;)
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ο Υπουργός ΚΟΥΣΕΛΑΣ!!!! Τι δουλειά έκανε ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ; Πρόεδρος στην ΟΤΟΕ (χα χα)
Σε ποιόν γκισέ εργαζόταν ωρέ Συντρόφια;
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΙΤΟ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ!!! Πρόεδρος των εφοριακών !!!!  Ως τίμιος ΠΑΣΟΚΟΣ Συνδικαλιστής έλοιωνε όλη μέρα στον γκισέ. Επειδή όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Εφοριακός, και όλοι έχουμε διαβάσςει τα άρθρα για την Διαφθορά στο Δημόσιο, ιδιάιτερα των Εφοριακών δεν κάνουμε άλλα σχόλια. Τα αφήνουμε για εσάς!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ
Οι αποσπασμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι που βρίσκονται κατα εκατοντάδες  στο ΠΑΣΟΚ... του οποίου αν δεν κάνω λάθος είσαι ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ... αγαπητέ παγΚΑΛΕ!!! Αν είσαι τίμιος διώξτους αύριο το πρωϊ από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και στείλτους στα γκισέ του ΙΚΑ για να δουλέψουν!!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΜΠΤΟ
Πήγαινε μία βόλτα σε ώρα λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών στα Γραφεία των Συλλόγων και Ομοσπονδιών των Δημ. Υπαλλήλων. Θα τα δείς γεμάτα από ΠΑΣΟΚΟΥΣ που αντί να δουλεύουν ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ!!!! υμνώντας τον Κυβερνητικό Συνδικαλισμό του ΓΙΩΡΓΑΚΗ και της Κυβερνησης του.
Είναι γνωστό ωρέ λεβέντη και ΤΖΆΜΠΑ ΜΆΓΚΑ παγΚΑΛΕ, ότι η Κυβέρνηση σου στο Δημόσιο τα διέλυσε και τα απαξίωσε όλα.
 ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ. Ποιο; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ Που παριστάνοντας τους Κυβερνητικούς Συνδικαλιστές 'εχουν ξεχάσει τι σημαίνει Δουλειά!!!! Γιατί δεν τολμάς να καταργήσεις τις Προκλητικές άδειες αργομισθίας των ΠΑΣΟΚΩΝ ΣυδικαΛΗΣΤΩΝ του Δημοσίου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;
Τι σόϊ μάγκας είσαι ρε Θωδοράκη;
Λασπολογείς αυτούς που καθημερινά λοιώνουν στα γκισέ; και Δεν λες κουβέντα γι αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ελέω ΠΑΣΟΚ ούτε μία ημέρα!!!!
Τόλμα να κόψεις τις Συνδικαλιστικές άδειες και βάλε τους πραγματικούς κοπρίτες συντρόφους και ψηφοφόρους σου να δουλέψουν.
Επειδή φυσικά δεν τολμάς να το κάνεις ( γιατι τότε οι Κοπρίτες οι οποίοι σε στηρίζουν θα στραφούν σε άλλον ΠΑΣΟΚΟ) τουλάχιστον σταμάτα να προκαλείς με γελειότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου