Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΟΥΑΙ - ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Πέρασε κοντά ένας μήνας από την ώρα που ένας ανασφάλιστος είλωτας (και όχι εργαζόμενος) άφησε την τελευταία του πνοή, με βάρβαρο και τραγικό τρόπο στο πεζοδρόμιο του Υπουργείου Εργασίας Κουτρουμάνη και .... Νταλάρα.
Ο Άτυχος Αιγύπτιος τιμωρήθηκε!!!! γιατί ανήκε στην μειοψηφία των οικονομικών μεταναστών, που ήρθαν στην χώρα μας για να βγάλουν ένα μεροκάματο για να θρέψουν τις οικογένειες τους.
 Αν πούλαγε ναρκωτικά στην Ομόνοια, αν διακινούσε πόρνες τότε θα οδηγούσε πανάκριβο αυτοκίνητο θα ζούσε στην πολυτέλεια , ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ!!!! Θα είχε γίνει "Έλληνας" ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και των Σγουροχαμίνηδων!!!
Ως Πρεζέμπορας Αν πάθαινε έστω και το Παραμικρό, (πχ σύληψη από την αστυνομία) αμέσως ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος, Ο Σύριζα, οι Αναρχικοί του Σόρος, Η Ανταρσία της ΜΙΤ, και όλος ο λοιπός συρφετός θα είχαν αποκλείσει το Κέντρο, θα είχαν κάψει και λεηλατήσει, και το κυριότερο!!!  θα είχε  διοργανωθεί  Συναυλία του Εθνικου μας Σταρ (δεν μας χ.ζεις ρε) νΤΑΛΑΡΑ!!!!
Όλα αυτά θα είχαν γίνει αν ο Νεκρός Αιγύπτιος δεν ήταν μεροκαματιάρης αλλά πρεζέμπορας ή νταβατζής... δυστυχώς όμως ήταν εργάτης!!!!
Αν ήταν πρεζέμπορας όλος ο συρφετός του Υπουργείου ΕΠΕΞ...εργασίας της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, με τον Αριδουλευταρά ΚοπριτοΚουτρουμάνη θα είχε τσιρίξει σαν γαλοπούλα. Ο ΨΕΥΤΟ.....πρόεδρος της ΓΣΕΕ πΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ θα είχε σκίσει 2 ντουζίνες καλσόν από αυτά που του πουλάει Ο ΣΕΒ όταν αυτός ΞΕ..πουλάει τον Έλληνα Εργαζόμενο, η Υπουργάρα μας Άννα ( δεν μας χέζεις ρε) νΤΑΛΑΡΑ, θα είχε μεσολαβήσει να προσληφθεί στο ΜΕΓΚΑ ως κοινονική μειονότητα!!!
Όμως τώρα........ τάθελε και τάπαθε. Και το κυριότερο όλοι μα όλοι θα βγούνε λάδι για την δολοφονία του!!!
Το Υπουργείο Εργασίας έχει ξοδέψει εκατομμύρια για κάτι ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΦΥΛΑΔΙΑΚΙΑ για την Υγεινή και Ασφάλεια της Εργασίας, Εκεί κάτι λέει  για κράνη, ιμάντες προστασίας, και αναβατήρες!!! Τι απ'όλα αυτά τηρήθηκε; Το ΚαταΠράσινο ΣΕΠΠΕ το οποίο στεγάζεται στο κτίριο,με την  πρώην Ρηγού Δρέττα που κόπτεται για (την πάρτη της) συγνώμη για τα δικαιώματα των εργαζόμενων, στραβώθηκαν και δεν  έβλεπαν τις εργασίες καθαρισμού των τζαμιών τους τόσο καιρό; Μπροστά στα μούτρα τους γίνονταν!!!
Ο άτυχος Αιγύπτιος σκοτώθηκε σε κεντρικότατο δρόμο στις 19/12/2010 την ημέρα (Κυριακή) που τα μαγαζιά ήταν ανοικτά, και το κέντρο γεμάτο κόσμο. Αν είχε πέσει σε κανένα δρομάκι δεν θα το είχαμε μάθει ουτε εμείς, ούτε η οικογένεια του.
Αλήθεια όταν σκοτώθηκε ακαριαία ο άνθρωπος οι αλήτες του Υπουργείου τι έκαναν;
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ!!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΕ!!!
Που ήταν η αυθημερόν ανακοίνωση τους ( όπως όφειλαν) ότι ο άνθρωπος σκοτώθηκε, ότι είναι ανασφάλιστος, και πέθανε λόγω έλλειψης των στοιχειωδών μετρων ασφαλείας.
Πότε η νΤΑΛΑΡΑ ασχολήθηκε με το θέμα; την ίδια μέρα; την επόμενη; την μεθεπόμενη; φυσικά όχι.
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΡΟΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!!
Αν αυτό είχε συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα Όλος αυτός ο συρφετός του Υπουργείου θα είχε αποπεμφεί!!! Εδώ τι έγινε; Τα συνδικάτα που ήταν; Ένας γελοίος ψευτοσυνδικαλιστής που πέρυσι έκανε ντου στα μαγαζιά για να μην δουλέψουν μία Κυριακή Επιπλέον τα  Χριστούγεννα ( ωστε να χρεωκοπήσουν) φέτος που ήτανε; Του έκανε το τραπέζι ο Σόρος και δεν προλάβαινε;
 Ο συρφετός ισχυρίζεται πως δεν ήξερε πως ο Αιγύπτιος εργαζόμενος ήταν ανασφάλιστος!!! Αλήθεια όταν έμπαινε για να καθαρίσει η εταιρεία του δεν έδινε στοιχεία; Πως έμπαινε στο Υπουργέιο; σαν φάντασμα; Φυσικά λοιπόν και ήξεραν τα στοιχέια του. Έλεγξαν τίποτα;. Ο κρασέμπορας Διοικητής του ΙΚΑ τι έκανε; στράγγιζε τον μούστο από την ΖΗΜΕΝΣ και δεν προλάβαινε; Πότε ξύπνησε από τις αναθυμιάσεις του Αλκοόλ και έβγαλε ανακοίνωση;
Και εδώ θα ρωτήσει ο Αφελής: Μα καλά όταν δεν κάνουν ελέγχους για ανασφάλιστους μέσα στο Υπουργείο είναι ικανοί να προστατέψουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους; Την απάντηση την ξέρετε.
Και δυστυχώς ξέρουμε ότι όλος ο συρφετός θ ασυνεχίζει με την βοήθεια του ΜΕΓΚΑ της ΕΡΤ και των λοιπων παπαγάλων θα την βγάλουν καθαρή, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν συληφθεί ως αυτουργοί σε δολοφονία.
Τέλος είναι σίγουρο η οικογένεια του άτυχου Εργάτη θα κάνει αγωγή για τον θάνατο του, και καλά θα κάνει!!!
Εγώ όμως και εσείς δεν σκοτώσαμε κανένα!!!!
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΔΡΕΤΕΣ και νΤΑΛΑΡΕΣ, με δήμευση του ποσού από τις μεγάλες περιουσίες τους, και όχι το Ελληνικό Δημόσιο με χρήματα του Ελληνικού Λαού.
Είναι καιρός να το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και να το κερδίσουμε!!!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου