Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η Φιγκαρό δικαιώνει την αποκάλυψη μας για εστίες τρομοκρατίας στην Ελλάδα και άφθονο μαύρο χρήμα.
Ετοιμάζεται εξέγερση στο κέντρο των Αθηνών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έντονη κινητικότητα με επίκεντρο την Ελλάδα και την Βουλγαρία καταγράφεται σε έρευνα της Γαλλικής αντιτρομοκρατικής που σε συνεργασία με την Βρετανική MI5 και τις Βουλγαρικές αρχές μελετούσαν τις κινήσεις του τουρκικού βραχίονα παρακλαδιού της Αλ Κάιντα που εξαρθρώθηκε στην Βουλγαρία. (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο που παραθέτουμε ανωτέρω)


Ακολούθησε και αυτό:Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου η αποκάλυψη μας για πρόβες “Αλ Κάιντα” στην Ελλάδα.


Δείτε λοιπόν το άρθρο της Φιγκαρό σε μετάφραση του Ιωάννη Μιχαλέτου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


Κύρια σημεία του άρθρου της Φιγκαρό για την προώθηση τρομοκρατών-Ισλαμιστών από το Λίβανο προς την ΕΕ


Επαφές με “κοιμώμενους πυρήνες”
Αρκετοί εξτρεμιστές  επιλέγουν να μεταβούν στην Ευρωπη. όπως αναφέρει στην εφημερίδα Φιγκαρό ο Λιβανέζος Συνταγματάρχης Mahmoud Issa, πριν ένα χρόνο περίπου 20 εξτρεμιστές κατέφυγαν στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Άλλοι προς το Βέλγιο τη Γερμανία και τη Γαλλία. “Έχουμε τα ονομα τά τους και προσπαθούμε σε συντονισμό με αυτές τις χώρες να τους παρακολουθήσουμε. Δεν είναι όμως εύκολο γιατί έχουν αλλάξει τις ταυτοτητες τους και σε ορισμένες περιπτώσεις τα προσωπά τους” αναφέρει ο Συνταγματάρχης.
Οι Γαλλικές αρχές πληροφοριών πιστεύουν ότι αυτή είναι η νέα φουρνιά της νέας Τζιχάντ που κατευθύνεται προς την Ευρώπη.
Σε έγγραφα που έχουν χαρακτηριστεί ως απόρρητα που βρεθηκαν στη κατοχή των εξτρεμιστών, τρία ονόματα τζιχαντιστών εμφανίζονται και είναι οι  Karoum Imad Youssef Ahmad Kayed και Sidawa. Αυτοί κατάφεραν να φύγουν από το Λίβανο και μέσω Συρία και Τουρκίας κατέληξαν στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία ως λαθρομετανάστες και τους μετέφεραν Τούρκοι δουλέμποροι. Εκεί με μερικές εκατοντάδες Ευρώ έβγαλαν πλαστές ταυτότητες. Τελικά  οι Βούλγαροι με την βοήθεια των Ελληνικών αρχών τους εντόπισαν , αλλά ο Συνταγματάρχης Mahmoud Issa πιστεύει ότι δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί ακόμα οι οποίοι έχουν ξεφύγει των αρχών.
Επίσης αναφέρεται στο άρθρο ότι
” Οι τρομοκράτες αυτοί είναι πιόνια πολύ ισχυρών δυνάμεων”…”Έχουν αφθονία χρημάτων”…”Μπορούν να μείνουν στην αφάνεια χωρίς να κινήσουν υποψίες και να δράσουν μόλις τους δοθεί η εντολή”
Σε γενικές γραμμές το άρθρο αναφέρει την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό προώθησης τρομοκρατών προς την Ευρώπη και αναφέρει ότι έχει αυξηθεί ο κίνδυνος επιθέσεων για Γαλλία-Γερμανία το προσεχές διάστημα.


σσΟ: Άφθονο μαύρο χρήμα λοιπόν. Αρκετό για να εξαγοράσει συνειδήσεις, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ιδιαίτερα σε εποχές που το χρήμα λείπει όπως και η ηθική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου