Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Και πως πλησιάζει η ώρα, τα όνειρα να 

ΠΈΜΠΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2010

Σε Πύργο, Πάτρα, Αίγιο, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου.

Στον Πύργο, στην Πάτρα και στο Αίγιο θα βρεθεί αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου το Σάββατο και την Κυριακή, 16 και 17 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα: Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα και στο ξενοδοχείο «Ionion Sea», (4οχιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου Πατρών) θα γίνει συνάντηση γνωριμίας των αντιπροσώπων του ΠΑΜ με τους Πατριώτες της Ηλείας, ενώ στις 8μ.μ., στο ίδιο ξενοδοχείο, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο τοπικά ΜΜΕ.
Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, η αντιπροσωπεία του Κινήματος θα βρεθεί στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινόν», (Ρήγα Φεραίου 106, στο κέντρο της πόλης) όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Αχαΐας, ενώ στη συνέχεια, θα γίνει συνάντηση γνωριμίας με τους Πατριώτες της Αχαΐας, στο ίδιο ξενοδοχείο.
Την ίδια μέρα (Κυριακή 17 Οκτωβρίου) και στις 5 το απόγευμα, η αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, θα βρεθεί στο Αίγιο, για συνάντηση γνωριμίας και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Προσκεκλημένοι όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν με τους συντονιστές του Κινήματος για τις συναντήσεις ως εξής:
Στον Πύργο με τον κ. Απόστολο Καπνίση, (επιχειρηματία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) στο τηλ. 6984571160, στην Πάτρα με τον κ. Γιαπρακά Γιώργο, (Δικηγόρο) στο τηλ. 2610622446 και στο Αίγιο με τον κ. Καίπη Δημήτρη, (Πολιτικό Μηχανικό) στο τηλ. 6974247702.
Να προσθέσουμε εδώ πως στην αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου συμμετέχουν μαζί με τους άλλους συναγωνιστές, ο γιατρός κ. Στέργιος Πραπαβέσης, Συντονιστής Νομού Θεσσαλονίκης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Κινήματος, καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας κ. Χαράλαμπος Σεμετζίδης και ο Συντονιστής του ΠΑΜ, δημοσιογράφος κ. Σταύρος Βιτάλης. Επίσης να προσθέσουμε πως από τις 25 Οκτωβρίου, η αντιπροσωπεία του Κινήματος, θα βρίσκεται σε πολυήμερη περιοδεία στην Κρήτη.
Οι αθρόες εγγραφές εκατοντάδων πια πολιτών, από όλη την Ελλάδα στο Κίνημα και η δημιουργία καθημερινά νέων πυρήνων του ΠΑΜ, στις πόλεις και στους Νομούς της Πατρίδας μας, αποδεικνύουν την οριστική πια απόφαση του ελληνικού λαού, να απαλλαγεί επιτέλους από ότι σάπιο και διεφθαρμένο, του φόρτωσαν στους ώμους του μετά την μεταπολίτευση. πάρουν εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου