Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010


ΠΈΜΠΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2010





Ανεύθυνος, υπερβολικά λίγος ή συνυπεύθυνος ο Πρόεδρος;

"Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριρχίας, θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας"

Η Ψαρούδα σε είχε ενημερώσει Πρόεδρε...Έκανες πως δεν καταλάβαινες ή συμφωνούσες; 

Τους τελευταίους μήνες η πατρίδα μας έχει έρθει αντιμέτωπη με μια κατάσταση πρωτόγνωρη, τουλάχιστον από τον Β' Παγόσμιο Πόλεμο και μετά! Μπορεί τότε να βρισκόμασταν επισήμως υπό κατοχή, αλλά και σήμερα έχουμε απολέσει ένα μεγάλο μέρος την εθνικής μας κυριαρχίας. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Την περίοδο της γερμανικής κατοχής είχαμε διατηρήσει ως λαός την εθνική μας αξιοπρέπεια, αντιμαχόμενοι σθεναρά τις εισβολές του "Άξονα". Με τέτοιο τρόπο μάλιστα, που να προκαλέσουμε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Αντiθέτως σήμερα, συρθήκαμε γονατιστοί ως κράτος, στους διεθνείς τοκογλύφους και κοινωνικούς βρυκόλακες, για να μας "διασώσουν από την χρεοκοπεια", σαν να είμασταν μια απλή ανώνυμη εταιρία!
Τι κάνει όμως για αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ό θεματοφύλακας και εκπρόσωπος του πολιτεύματος μας και της πατρίδας μας; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας; Ποιά ήταν η αντίδραση του, στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και την ουσιαστική κατάργηση του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί, ως ανώτατος άρχων αυτού του τόπου; Δυστυχώς η απάντηση είναι μια και καταδικαστική: ΤΙΠΟΤΑ! ...

Το ζήτημα λοιπόν τώρα είναι για πoιόν λόγο μένει άπραγος σε όλα αυτά που συντελούνται γύρω μας, καταδικάζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στην φτώχεια και την χρεοκοπεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι Ανέυθυνος, αφού ήταν χρόνια σε υψηλές υπουργικές θέσεις, συμβάλλοντας και αυτός στο σημερινό μας χάλι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου