Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ,ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY:ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ!

Με μεγάλη μου χαρά υποδέχομαι την γνωστή για τους πατριωτικούς της αγώνες Χριστίνα Σιδέρη στο ιστολόγιο,ως ενεργό μέλος και συνδιαχειριστή.
Όπως βλέπετε,η Χριστίνα δεν φοβάται να γράψει επώνυμα τη γνώμη της,ακόμα κι αν προκαλεί αντιδράσεις:Είμαι σίγουρος ότι τα άρθρα της θα προκαλέσουν εντύπωση,αφού τα λέει έξω από τα δόντια,κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ".

Η ίδια,παρότι ενεργό στέλεχος της ΝΔ,συμμετέχει σε κάθε Εθνική εκδήλωση,διεκδίκηση κλπ,αποδεικνύοντας πως υπάρχουν τελικά Έλληνες που βάζουν την Πατρίδα πάνω από τα κόμματα!
Το Hellas-Orthodoxy,θα συνεχίσει να γράφει άφοβα τη γνώμη του και να αποκαλύπτει τις βρωμιές όσων λυμαίνονται την Ελλάδα και την Ορθοδοξία:Στόχος μας είναι να "μεγαλώσουμε" το ιστολόγιο όσο γίνεται περισσότερο,για τη σωστή ενημέρωση των Ελλήνων.

Όποιος λοιπόν θέλει-ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ-κι έχει όρεξη να συμμετάσχει ενεργά,ας μη διστάσει να μας στείλει email.
Έτσι κι αλλιώς,οι αναγνώστες παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ,αφού τα μισά και πλέον άρθρα βασίζονται σε δικές τους προτροπές και πληροφορίες και γι'αυτό τους ευχαριστούμε!

Αρκετά είπαμε όμως:ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου