Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012


ImageΚοινό μέτωπο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες προτείνει η Χρυσή Αυγή για την κατάργηση του λαθρονόμου
Πρόταση για σύσταση «κοινού μετώπου» κατά της κατάργησης του νόμου Ραγκούση για την εύκολη ιθαγένεια προς τους μετανάστες, κατέθεσε προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Χρυσή Αυγή.
Το Σάββατο από το βήμα της βουλής, και κατά τη διάρκεια συζήτησης των Προγραμματικών Θέσεων της κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, απηύθυνε πρόσκληση προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για κατάθεση - από κοινού - πρότασης για κατάργηση του νόμου Ραγκούση.
«Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε το πρωί της Δευτέρας πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838 του 2010. Επειδή, όπως πληροφορήθην, ανάλογη πρόταση σκοπεύει να καταθέσει και το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», καλούμε τους ιθύνοντες του εν λόγω κόμματος σε διάλογο για την εύρεση των σημείων συγκλίσεως στις δύο προτάσεις. Ούτως ώστε να ενισχυθεί κοινοβουλευτικά το λαϊκό πλέον αίτημα για την κατάργηση του νόμου αυτού, που θα δώσει το έναυσμα για συνολική αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα» δήλωσε συγκεκριμένα από το βήμα της βουλής ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής. Μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον επικεφαλής τους Πάνο Καμμένο.
«Πρόκειται για μία πρόταση, που μπορεί να εξέπληξε πολλούς, κινείται όμως προς τη σωστή κατεύθυνση, αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που προτίθεται να φέρει την Δευτέρα στη βουλή, πρόταση νόμου για κατάργηση του  3838/10 γνωστού και ως νόμου Ραγκούση ή λαθρονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου