Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012


 Διχαστικό είναι το κλίμα που δημιουργείται μετά την κλοπή δυο προτομών του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα  Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Έχουμε στη διάθεσή μας ανακοίνωση ανάληψη ευθύνης που μας εστάλη πριν από λίγο  ηλεκτρονικά από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ε.Ο  1821». 
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση με κάθε επιφύλαξη και αφού αναφέρουμε ότι στην Μεσούντα της Άρτας είχε βρει μαρτυρικό θάνατο ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ. 
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ε.Ο."1821"
Η ελληνική νύχτα στέκεται σύμμαχός μας στους καιρούς που έρχονται…
Με παρρησία αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση των τερατουργημάτων που «κοσμούσαν» μέχρι πρότινος τις πλατείες της ελληνικής επικράτειας, αντίστοιχα στην Μεσούντα Άρτας (14/6/2012)και την Καλοσκοπή Φωκίδας (15/6/2012). Προχωρήσαμε με τακτικές κινήσεις στο ξερίζωμα της αριστερής πανούκλας που μολύνει την ελληνική ύπαιθρο σε οδυνηρή ανάμνηση του θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη.
Η ημερομηνία διόλου τυχαία επιλεγμένη.
Η ελληνική ύπαιθρος χρωστάει την σημερινή ερήμωσή της στο δολοφονικό ανδρείκελο που τιμά ο αριστερός συρφετός της πατρίδας μας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους διωγμούς που υπέστησαν οι ντόπιοι πληθυσμοί εξαιτίας της «επαναστατικής δράσης» του αρχηγού των ατάκτων;
Το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράση του ανθέλληνα κίναιδου Άρη Βελουχιώτη.
Κατά τον ίδιο τρόπο που οι αριστεροί εγκληματίες της συμμορίας του Άρη Βελουχιώτη, εθίστηκαν στο να κόβουν τα κεφάλια των Ελλήνων με κονσερβοκούτια, ερχόμαστε να τους υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες δεν παραδίδουμε ποτέ τα όπλα απέναντι στους προδότες της πατρίδας.
Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση το λαό μας ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτοπόλεμου.
Καθάρματα σας περιμένουμε. 
Λέτε: Π.Α.ΜΕ.
Λέμε: ΕΛΑΤΕ! 
ΥΓ: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τεθλιμμένους συγγενείς του Πανελλαδικού Συλλόγου Μνήμης Άρη Βελουχιώτη. Θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου