Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Δηλώσεις της "Χρυσής Αυγής" για την Εθνική Ελλάδος και για τον κ. Δένδια
από το Γραφείο Τύπου
Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Όλοι ενωμένοι στεκόμαστε στο πλευρό των... αθλητών μας, που γίνονται απόψε άξιοι εκπρόσωποι μίας ολόκληρης χώρας που διψά για Νίκες. 
Θα λέγαμε και εμείς το σύνθημα που φωνάζουν όλοι οι Έλληνες στις εξέδρες: "Έτσι περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε...", αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως δε χρωστάμε τίποτα στους γερμανούς. 
Αυτοί μας χρωστάνε πολλά και μία καλή αρχή μπορούν να κάνουν με την εξόφληση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.
Η Χρυσή Αυγή εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού.
Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα. 
Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια.
http://xagr.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου