Σάββατο 26 Μαΐου 2012


Ερμηνεύοντας τον Αριστοτέλη
Η δέσμευση του Ηλία Κασιδιάρη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στο ραδιόφωνο του Flash για τα γεγονότα της Πάτρας. Αρχικά εξήγησε όσα συνέβησαν στον χώρο της Πειραϊκής Πατραϊκής και την στάση των μελών της Χρυσής Αυγής που συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους. Παράλληλα, τόνισε πως αν οι Έλληνες Εθνικιστές είχαν την ευθύνη για την ασφάλεια του τόπου θα έπρατταν το αυτονόητο: θα τηρούσαν τον νόμο, θα αφουγκραζόταν την βούληση των κατοίκων και θα εκκένωναν άμεσα τις εγκαταστάσεις από τους λαθρομετανάστες.
Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασάκος διάβασε ένα απόσπασμα από τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη: "Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με τον σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό για το σωστό λόγο, χωρίς να καταλύσεις τίποτα τη σωστή στιγμή και με τον σωστό τρόπο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο". Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε πως συμφωνεί απόλυτα με τον Αριστοτέλη, διευκρινίζοντας την διαφορά μεταξύ του θυμού και της δικαιολογημένης οργής.
Εξάλλου, οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως ξέρουν να θυμώνουν με τον σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό για το σωστό λόγο, δίχως να καταλύουν τίποτα την σωστή στιγμή. Η ελληνική κοινωνία έχει θυμώσει με τα αστικά πολιτικά κόμματα που φέρουν την ευθύνη για την κατάντια της χώρας και τους κατακεραύνωσαν στις πρόσφατες εκλογές στον σωστό βαθμό την σωστή στιγμή. Το ίδιο θα κάνει και μεγάλη μερίδα αφυπνισμένων Ελλήνων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φωνή της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και στην ελληνική κοινωνία κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο με τον συνεχιζόμενο πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε. Αλλά θα βγούμε και πάλι νικητές!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου