Παρασκευή 11 Μαΐου 2012


ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ...Παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας!
Πόσο καιρό θα μας πάρει ακόμα να δούμε ότι αυτό το σύστημα αγαπά πολύ πιο πολύ τον εαυτό του και είναι έτοιμο να θυσιάσει της μονάδες δημιουργίας του ,ΕΜΑΣ ώστε να συνεχίσει να υπάρχει!
Κάθε μέρα και νέα θύματα πολέμου από αυτοκτονίες! Κάθε μέρα ο κλοιός σφίγγει πιο πολύ γύρω από το λαιμό μας! Γιατί το σύστημα θα υπάρχει με τον ένα η τον άλλο τρόπο εμείς όμως όχι ,εμείς έχουμε συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργίας! Τους αφήνουμε να σπαταλάνε το πολυτιμότερο αγαθό μας , το χρόνο μας πάνω στην γη , την ελευθεριά μας και το δικαίωμα να ζήσουμε μια ζωή δημιουργίας και όχι μια μίζερη κάτω απο πινακίδες και απαγόρευσης ζωή!!
Πόσο θέλετε να περιμένετε ακόμα για να δείτε ότι όλα όσα γίνονται για εσάς ,για τον δικό σας έλεγχο ,για την δική σας ψυχή , δεν σας συμπεριλαμβάνουν σαν στοιχεία ,σαν άποψη ,σαv λύση μέσα στο σχεδιασμό τους!!
Το ανθρώπινο είδος βρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο και όχι οι ιδεολογίες ,οι δημοκρατίες και τα συμφέροντα ,μονό το ανθρώπινο είδος είναι άμεσα σε κίνδυνο και πάντα μόνο ο άνθρωπος έφερνε το φορτίο όλης τς μηχανής και για να υπάρχει άλλα και για να έχει το δικαίωμα να ζει!
Σπάσε σαν γρανάζι μέσα στην μηχανή τους φωνάζει το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ εδώ και 2 χρονια , μην δεχεσε την σύμπραξη στα σχέδια τους, πάρε την στάση της μη συμμόρφωσης!! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ! 
Δεν υπάρχουν ούτε εξουσίες ,ούτε πολιτικοί ,ούτε νόμοι ,ούτε κράτη δεν υπάρχει τίποτα αν εσύ αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να συμβεί! 
Αποφάσισες να ακολουθήσεις ένα σύστημα μέσα από την διαδικασία κοινής συνύπαρξης ,ασφάλειας , 
εξέλιξης ,το έκανες δημιουργώντας συμβατικές αλήθειες προσπαθώντας να ακολουθείς νόμους και θέσεις που το σύστημα χρειαζόταν για να γιγάντωσή για να γίνει σήμερα ο εχθρός σου,ο θάνατος σου! 
Γιατί συνεχίζεις λοιπόν την ίδια συμβατική συμφωνία μαζί του? Γιατί ακολουθείς τα βήματα που σε πάνε γα σίγουρη εκτέλεση ,είτε θες της ζωής σου είτε της ελευθερίας σου?
Εσύ είσαι η δύναμη , δημιούργησε νέες συμβατικές αλήθειες και κανόνες για σένα ,για τον συνάνθρωπο σου !! Πανανθρώπινες άξιες όπως ζωή,ελευθερία ,προστασία πατρίδας που δεν μπορούν να διαχωρίσουν κανένα από τα αδέλφια σου τους ανθρώπους ! Κατέρριψε τις ταμπέλες που έντεχνα σου φύτεψαν για να πολεμάς το είδος σου και όχι τον πραματικο εχθρό!!Δεν χρειαζόσαστε ουτε αρχηγούς ,ούτε κόμματα ,δεν χρειαζόσαστε τον τσοπανο άλλο πια!! Φθάνει που είσαι άνθρωπος και έχεις και όλους τους άλλους από το είδος σου που κινδυνεύουν!! 
Μην περιμένεις άλλο η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ,ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! 
ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου