Σάββατο 21 Απριλίου 2012


ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Φίλοι και μέλη του Ε.Ρ.Κ.,
Με βαθύτατη συναίσθηση της βαριάς ευθύνης την οποία αναλαμβάνουμε έναντι της ιστορίας,  του Έθνους, της σωτηρίας της πατρίδας μας και του δράματος το οποίο βιώνει ο λαός μας, σας ανακοινώνουμε ότι το  Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα  είναι πλέον και επισήμως κόμμα.
Το κόμμα μας εκ προοιμίου θεωρείται επιτυχημένο, διότι από την ίδρυσή του στις 6/12/2011 έτυχε της πρωτοφανούς αποδοχής από μεγάλη μερίδα του λαού.
Δεν θα πρέπει πλέον να αφήσουμε την πολιτική στα χέρια απάτριδων, καιροσκόπων και ανεύθυνων επαγγελματιών πολιτικών, οι οποίοι παρήλασαν στην πολιτική σκηνή της χώρας τα τελευταία 37 χρόνια.
Ήδη εικοσιπέντε ανεξάρτητες πατριωτικές κινήσεις ζητούν να ενωθούν μαζί μας. Συγκλίνουμε στους απαράβατους όρους και δεν μας ενδιαφέρει το δένδρο, το δάσος είναι δικό μας.
Η Ιδρυτική μας διακήρυξη και το καταστατικό μας αποσκοπούν στην ανάδειξη των αρετών του Έλληνα και της Δύναμης του Έθνους και αποτελούν το ιδεολογικό μας ξεκάθαρο στίγμα, βασιζόμενο σε συγκροτημένη φιλοσοφική άποψη.
Η Ελλάς των τριών Ηπείρων είναι γεγονός.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά της δουλείας της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. στα οποία μας οδήγησαν οι σύγχρονοι Εφιάλτες ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΛΑΟΣ και τώρα με απίθανο φαρισαϊσμό ζητούν την ψήφο του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού, για να τον σώσουν…!
Ο εναπομένων χρόνος από τις εκλογές είναι ανεπαρκής για να κατέβουμε συντεταγμένοι και για να ενημερώσουμε από κοντά τον Ελληνικό Λαό.
Από την άλλη πλευρά, σε αυτές τις Εκλογές, σκεπτόμενοι  μόνο την Πατρίδα, αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει αποχή, δεν πρέπει να υπάρχει λευκό ψηφοδέλτιο, δεν πρέπει να υπάρχει ψήφος σε κανένα παλαιό κόμμα και σε κανένα νέο κόμμα που είναι υπέρ του μνημονίου ή εμπεριέχει στους κόλπους του παλαιοπολιτικούς, σε κανένα κόμμα που δεν είναι Πατριωτικό η ενδύεται πρόσκαιρα το χιτώνιο του Πατριωτισμού έν είδη Δούρειου ίππου.
Αποφασίσαμε σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουμε τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, ένα κόμμα με νέους, άφθαρτους αγνούς Έλληνες Πατριώτες.  Ένα κόμμα που στελέχη του ήδη έχουν υποβάλει μηνύσεις κατά της Βουλής  για παραβίαση του Συντάγματος.
Καλούμε τους χιλιάδες φίλους μας και τα μέλη μας να στηρίξουν αυτή την επιλογή μας με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, η οποία πρέπει επειγόντως να απεγκλωβισθεί από την καταστροφική πορεία στην οποία οδηγείται, από τους άφρονες, ανίκανους και καθοδηγούμενους πολιτικούς μας ταγούς.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα παραμείνει στί ς επάλξεις, θεματοφύλακας της μεγάλης ανατροπής και της εθνικής αναγέννησης.
Να είσθε βέβαιοι ότι μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα και θα την σώσουμε.
Παράλληλα συνεχίζουμε να εργαζόμεθα για την ενδυνάμωση  του κόμματός  μας και περιμένουμε τις προτάσεις σας, διότι ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Πιστεύουμε ότι η ισχύς μας είναι στη συνένωση όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων μετά τις εκλογές της 6/5/2012.
«Θέλει αρετήν καί τόλμην η ελευθερία»
Αθήνα 18/4/2012
Παναγιώτης Καρδαμίτσης
Πρόεδρος  του κινήματος
Η διοικούσα επιτροπή:
Κωνσταντίνος Κοντούλης
Λουκάς Χόνδρος
Στέργιος Σμυρλής
Διονύσιος Σπηλιωτόπουλος
Γεώργιος Τερζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου