Κυριακή, 22 Απριλίου 2012


ΒΟΥΛΗ-ΤΣΙΡΚΟ Ποδοσφαιριστές - καλλιτέχνες στη νέα Βουλή - Σορτσάκια εναντίον καλσόν
του Ευάγγελου Ραφτόπουλου 
Κι όμως είναι αλήθεια... Η ανανέωση στα ψηφοδέλτια είναι γεγονός.Σορτσάκια εναντίον  καλσόν θα αναμετρώνται στα έδρανα της βουλής με μοναδικό φυσικά σκοπό τη σωτηρία του έθνους. Πιστοί στις διακηρύξεις τους οι αρχηγοί των κομμάτων αναγνώρισαν την αξία αθλητών και καλλιτεχνών και συμπεριέλαβαν στους συνδυασμούς τους γέροντες ποδοσφαιριστές, αμφίβολης ποιότητας καλλιτέχνες, πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών, θλιμμένες απατημένες συζύγους.
Το σκηνικό ξανά αντάξιο της πολίτικης πορείας των κομμάτων. Οι υποψήφιοι τιμώντας το κάλεσμα των αρχηγών εντάχθηκαν άμεσα για να προσφέρουν με πάθος τις άπειρες γνώσεις τους για την καταπολέμηση της ανεργίας, την πάταξη της φοροδιαφυγής, την επαναφορά της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της ευημερίας των πολιτών.
Όλοι εμείς, άναυδοι μπροστά στην ταφόπλακα της ελπίδας, έκπληκτοι με το θράσος των σωτήρων μας, εγκλωβισμένοι στις λογικές της παράνοιας θα έχουμε το αποκλειστικό προνόμιο της εκλογής των άριστων. Είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουμε ποιον θα ψηφίσουμε. Δεν είμαστε όμως ελεύθεροι να σκεφτούμε.
Αυτή την υποχρέωση ανέλαβαν τα κανάλια, οι διαμορφωτές της πολιτικής των κομμάτων, οι εκδότες. Οι απλοί πολίτες τρομαγμένοι και αναποφάσιστοι, υπεύθυνοι  και θλιμμένοι, αναφωνούμε   -«ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!»-
*Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,τ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου