Κυριακή 15 Απριλίου 2012


gypsiesΥπέρ κακοποιών η Πολιτεία, τους ζητά… συνεργασία!
Μέχρι και κλεπταποδόχο κάνουν το Δημόσιο, για να επιβάλουν την πολυπολιτισμικότητα και να "ενσωματώσουν"... τους Αλβανούς γύφτους και καταληψίες του Βοτανικού!
Τότε, ήταν η προστασία του περιβάλλοντος. Ο λόγος για την κατασκευή γηπέδου για λογαριασμό μεγάλης ΠΑΕ στο Βοτανικό. Φυσικά, το τέμενος δεν "επιβαρύνει το περιβάλλον" κατά την αριστερά. Και τώρα, ήρθε και άλλη μια εξέλιξη, για να αναδείξει ποιοι είναι πραγματικά οι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για ένα «πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης», το οποίο σχεδιάζει η ειδική γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, Μαργαρίτα Καραβασίλη, με τη στήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοτικών συνδυασμών του στους όμορους δήμους, για την «ένταξη» αυτών των ανθρώπων στην ελληνική κοινωνία, εις βάρος φυσικά των γηγενών. Σκοπός: «η ένταξη των Ρομά, και εν γένει των ρακοσυλλεκτών, σε ελεγχόμενες διαδικασίες ανακύκλωσης».
Στο Βοτανικό λοιπόν, έχει στηθεί ένας παράνομος καταυλισμός γύφτων αλβανικής καταγωγής. Τι κάνουν: καταπατούν περιουσίες ιδιωτών και ρημάζουν το δίκτυο της ΔΕΗ, αφαιρώντας χαλκό από τα καλώδια, ζημιώνοντας την εταιρεία και δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για το κοινωνικό σύνολο. Και το Δημόσιο έρχεται και λέει στους γύφτους να τους δίνει αμοιβή (!) για να ανακυκλώνουν τα μέταλλα που συλλέγουν, δηλαδή κλέβουν (αφήστε τις σχάρες των υπονόμων, τις οποίες έχουν ρημάξει, δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα)! Με λίγα λόγια, έρχεται το Δημόσιο και γίνεται... κλεπταποδόχος, ενώ συνεργεί και στην κατάληψη μιας ιδιωτικής έκτασης! Διαβάστε: «στο λεγόμενο 'πράσινο σημείο' που προβλέπεται να δημιουργηθεί μέσα στο συγκεκριμένο καταυλισμό, οι Ρομά θα μπορούν να μεταφέρουν τα ανακυκλώσιμα υλικά τους προς ζύγιση και διάθεση, εισπράττοντας στη συνέχεια άμεσα το ποσό που αντιστοιχεί, με βάση την τρέχουσα αξία που ισχύει για τα μέταλλα... Για να μπορούν να συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος, οι παράνομοι Ρομά, θα πρέπει να αποκτήσουν ειδική κάρτα, όπου θα υπάρχουν καταχωρημένα τα στοιχεία τους και η φωτογραφία τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί το καθεστώς της συγκεκριμένης κάρτας και αν αποτελεί ουσιαστικά 'πράσινη κάρτα' που θα επιτρέπει την νόμιμη παραμονή των Αλβανών Ρομά στην Ελλάδα».
Ο Πέτρος Βαγενάς, ένας εκ των ιδιοκτητών της έκτασης, υπογραμμίζει: «Θεωρούμε ανεπίτρεπτο, το ελληνικό δημόσιο να προβαίνει σε ενέργειες μέσα στις περιουσίες μας χωρίς να ερωτηθούμε. Από τις συγκεκριμένες ενέργειες η ζημιά μας μπορεί να είναι μόνιμη, με τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του καταυλισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την περιουσία μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή». Διαβάστε και αυτό: θα χορηγούν και στους μετέχοντες... ειδική κάρτα εργασίας! Πόσο νόμιμα, πόσο έντιμα και πόσο ηθικά είναι όλα αυτά; Την εποχή της πολυπολιτισμικής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν τίθεται προφανώς τέτοιο θέμα.
Φυσικά, οι Έλληνες ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι του Βοτανικού αλλά και όσοι πέφτουν θύματα της εγκληματικής δραστηριότητας των Αλβανών γύφτων στην ευρύτερη περιοχή, δεν έχουν κάποιο «δικαίωμα», ούτε κάποια ΜΚΟ να τους συνδράμει: «Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες, αν και έχουν στα χέρια τους αποφάσεις δικαστηρίων με τις οποίες καλούνται οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν στην έξωση των λαθρομεταναστών καταληψιών, καταγγέλλουν πως ουδείς υπεύθυνος τις εφαρμόζει, με αποτέλεσμα ο καταυλισμός να έχει μετατραπεί σε άντρο εγκληματικότητας και σε μια υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί». Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ της πολιτικής καφρίλας και του αγοραίου μισελληνισμού, τα στελέχη του έχουν κάθε λόγο να χειροκροτούν τέτοιες «πολιτικές», που μετατρέπουν την κοινωνία μας σε σκουπιδοτενεκέ και ζούγκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου