Τετάρτη 11 Απριλίου 2012


Άδειαζαν καταστήματα στο Ηράκλειο τρεις Αλβανίδες
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά έξι καταστήματα ένδυσης και υπόδησης στο Ηράκλειο είχαν αδειάσει και μάλιστα μέσα σε πέντε ημέρες, τρείς Αλβανίδες με την αξία... των ειδών ρουχισμού και υπόδησης να φθάνει τα 14.545 ευρώ!
Συγκεκριμένα οι Αλβανίδες ηλικίας 56, 42 και 18 ετών προχθές το πρωί ενεργώντας από κοινού μπήκαν σε κατάστημα με είδη ρουχισμού, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και αφαίρεσαν είδη ένδυσης και υπόδησης συνολικής αξίας 84 ευρώ. 
Η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος προέβη στην ακινητοποίηση τους.
Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τις συνέλαβαν.
Σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους και στην κοινή τους κατοικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γουβών του Δήμου Χερσονήσου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος γυναικείων ειδών ένδυσης και υπόδησης, γυναικείων αξεσουάρ και 194 παραβιασμένα αντικλεπτικά, από ενδύματα. 
Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενεργώντας από κοινού κατά το χρονικό διάστημα από 04-04-2012 έως 09-04-2012, προέβηκαν στην κλοπή ειδών ένδυσης και υπόδησης συνολικά από έξι (6) καταστήματα στη πόλη του Ηρακλείου. 
Εκπρόσωποι των καταστημάτων προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου προέβησαν στην κατά περίπτωση, αναγνώριση και παραλαβή ανωτέρω ειδών ρουχισμού και υπόδησης, συνολικής χρηματικής αξίας 14.545 ευρώ.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου