Δευτέρα 16 Απριλίου 2012


Καθολική η συμμετοχή των πεθαμένων στο νεκροταφείο...
Γράφει ο "Ιάσων"
Το «πολιτικά» ορθόν …
Από τα 14 σωματεία τα 9 που έδειξαν προθυμία να αναστείλουν την απεργία της ΠΝΟ κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος, εμποδίστηκαν από τα μολυβένια... στρατιωτάκια του ΠΑΜΕ με τις κόκκινες κουρελούδες και τα ειρηνικά κονταρό-ξυλα.
Η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής διεκόπη βιαίως από τους δημοκρατικούς τραμπούκους του ερυθρού παραδείσου , τα πλοία κατελήφθησαν από τους ιεραποστόλους του σταλινισμού κι έμειναν δεμένα στα λιμάνια..
Όλη η χώρα ζημιώθηκε. Οι νησιώτες οι ταξιδιώτες, οι μεταφορές , οι έμποροι οι παραγωγοί οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν στα χωριά τους και τους τόπους τους. Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη το Αιγαίο χωρίς πλοια…Τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχεία εδέχθησαν σωρεία ακυρώσεων από προγραμματισμένες μετακινήσεις τουριστών..
Το ανεύθυνο κράτος τέρας -καρκίνωμα –γραφειοκρατικό σο παραμόρφωμα παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων υπουργών ουδεμία μέριμνα έλαβε και μόνο μετά από δυο ημέρες απεργίας οι κάτοικοι της νέας σοβιετίας πληροφορήθησαν την «μεγάλη» την «χαρμοσύνη» είδησι όπως σαλπίσθηκε από την
ΠΝΟ:
«Καθολική η συμμετοχή στη 48ωρη απεργία της Μ. Εβδομάδας»
Δηλαδή με άλλα λόγια
«Καθολική η συμμετοχή των πεθαμένων στο νεκροταφείο..» 
αφού ουσιαστικά κανείς ναυτικός δεν μπορούσε να μπει στα κατειλημμένα πλοία από τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ ή από καταληψιες που απαγόρευαν την είσοδο στα πλοία..
Ανάλογη συμπεριφορά από καλοθρεμμένους απεργούς οδηγούς των ΚΤΕΛ που δεν επέτρεπαν στους ιδιοκτήτες οδηγούς των λεωφορείων να εκτελέσουν τα δρομολόγια τους, ενώ οι επιβάτες με τις βαλίτσες στα χέραι έτρεχαν αλαφιασμένοι από την μια είσοδο στην άλλη αναμένοντας τα λεωφορεία που όμως παρεμποδίζοντο….
Όμως σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε εκλογές..
Οι έλληνες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του νέο σοβιετικού κρατισμού , της ισότητας στην εξαθλίωσι, της δουλόφρονος υποταγής στους ανθρώπους της επανάστασης που χάθηκε με τις κόκκινες κουρελούδες, την ξύλινη γλώσσα, τα πέτρινα μιαλιά ,τα γυάλινα μάτια του μίσους . Του κάθε λυσσασμένου Φωτοπούλου κρατικοδίαιτου, του εσωτερικού στρατού κατοχής των αμέτρητων χαραμοφάηδων που αποτελούν το γραφειοκρατικό τέρας που απομυζά την δημιουργικότητα των Ελλήνων για να ζη το κηφηναριό και να κεντρίζει..
Από την άλλη πλευρά θαρραλέες φωνές -που πνίγονται στο γιαούρτωμα από τα δημοκρατικά τσιριζοειδή και λοιπά ερυθρόμορφα πιθηκοειδή ή αποσιωπώνται από τα ΜΕΜ - τολμούν να πουν ό,τι είναι στα χείλη όλων των Ελλήνων.
Επιτέλους φθάνει το φαγοπότι εις βάρος μας//.
Ναι στην απαλλαγή μας από το κράτος, την γραφειοκρατία, την φόρο επιδρομή, την δικτατορία των συνδικαλιστών και των σκοταδιστών ..
Ναι στην ελευθερία μας να παράγουμε να δημιουργούμε χωρίς την γάγγραινα των συνδικαλιστών-μπέηδων και την σύφιλη των ληστών του κράτους ,που ζουν από μας από τον κόπο μας για να μας βασανίζουν, να δημιουργούν εμπόδια και όταν τα αφαιρούν να μας «εξυπηρετούν» με το αζημίωτο. ..
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ στην απελευθέρωσι μας από το ζυγό και την εξαθλίωσι της Νεας Σοβιετιας.,
Ναι στην διάσωση του ιδιωτικού τομέα που είναι εκείνος που παράγει, δημιουργεί θέσεις εργασίας και φέρνει ανάπτυξι στην Χωρα μας..
Ναι στο μνημόνιο και το πρώτο και το δεύτερο και το τρίτο, και το εκατοστό τρίτο, αφού οι πολιτικοί μας υπήρξαν ανίκανοι λαϊκιστές και ανεπάγγελτοι κατεργαραίοι , ώστε να μην εφαρμόσουν ποτέ μόνοι τους το αυτονόητο.. και να καταλήξουμε χώρα τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων και αμέτρητων αχρείαστων δημοσίων υπάλληλων..
Βεβαίως:
Για τους ανθρώπους της επανάστασης που χάθηκε. Τους ντροπαλούς εραστές του Στάλιν και των ψυχιατρείων του ερυθρού ολοκληρωτικού μεσαίωνα..Τους σκοταδιστές , τους δολοφόνους της σκεψεως..Τους μονοπωλητες της αληθειας
Η όποια κυβέρνηση-πολιτική κίνησι υποστηρίζει την εφαρμογή του μνημονίου είναι «κατοχική..»
Οι όποιοι Έλληνες θεωρούν ότι το μνημόνιο , δηλαδή οι αυτονόητες υποχρεώσεις μας- μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε κράτος ευνομούμενο όχι κομμουνιστικό λαϊκιστικό παραμόρφωμα, πρέπει να εφαρμοσθούν, είναι «προδότες και δοσίλογοι».. Μόνον η θεά του Περισσου, οι «δημοκρατικές» δυνάμεις, οι «προοδευτικοι», οι «ενεργοι» πολιτες» οι «ανεξαρτητοι» οι «κοινωνικά» ευαίσθητοι, έχουν την θεια γνώσι εξ αποκαλύψεως , ευαγγελίζονται το πολιτικά ορθόν.. και αποκαλύπτουν τους «συνωμότες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου