Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012


Δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο αστυνομικού που πήγε να ελέγξει τα χαρτιά του
Απίστευτη εξέλιξη είχε για εναν αστυνομικό η προσπάθεια του να ελέγξει έναν αλλοδαπό στον Πειραιά για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα. Ο Πακιστανός σε κατάσταση αμόκ του επιτέθηκε, τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης...
στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς στον Πειραιά. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων έκαναν ελέγχους για παράνομους μετανάστες στην περιοχή όταν εντόπισαν έναν περίεργο Πακιστανό και τον πλησίασαν για να ελέγξουν τα χαρτιά του.
Ο αλλοδαπός αρνήθηκε και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων εκείνος, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στον έναν από αυτούς, του άρπαξε το χέρι και δαγκώνοντάς τον με μανία του έκοψε το δάκτυλο.
Αιμόφυρτος, ο αστυνομικός μετεφέρθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη.
Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και αναδεικνύει τους κινδύνους που διατρέχουν όχι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι ένστολοι.
Όλα αυτά σε μία ημέρα με αρκετές προσαγωγές στην Αθήνα, ενόψει των μεγάλων επιχειρήσεων – σκούπα που ετοιμάζονται, με φόντο τη δημιουργία των κέντρων εγκατάστασης μεταναστών ανά την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου