Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


Oι στρατιωτικοί βγαίνουν στο δρόμο!
Κάτι κινείται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά απο την επιστολή-φωτιά της ΑΝΕΑΕΔ,που καλούσε τους ένστολους σε ετοιμότητα διαφύλαξης κυριαρχικών δικαιωμάτων και θεσμών,ο ΣΥΣΜΕΔ καλεί εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς σε συγκέντρωση και πορεία -περίπάτο τον ονομάζει- στο κέντρο της Αθήνας.
Οι στρατιωτικοί θα συγκεντρωθούν στο....μετρό της Ακρόπολης και στη συνέχεια θα περάσουν από το πλήθος των αγανακτισμένων στη Βουλή,για να καταλήξουν στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη,όπου θα έχουν συγκέντρωση οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Είναι η δεύτερη συγκέντρωση-πορεία που κάνει ο ΣΥΣΜΕΔ,οι άνθρωποι του οποίου επισημαίνουν ότι θα είναι απολύτως αξιοπρεπής και μεετρημένη.
Η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ για τη συγκέντρωση και το δρομολόγιο του "περιπάτου":
Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, ως φορέας διαλόγου και έκφρασης, καλεί τα μέλη και τους «εν ενεργεία» και «εν αποστρατεία» φίλους του, με τις οικογένειές τους, σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση και περίπατο κάτω από τον περήφανο, ηλιόλουστο και καταγάλανο ουρανό της Αθήνας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.
Ως τόπος συνάντησης ορίζεται η έξοδος του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» και ώρα συνάντησης το διάστημα από 15.30΄ έως 17.00΄, αμέσως μετά τη λήξη των εργάσιμου ωραρίου.
Ο περίπατος καθορίζεται ως εξής: έξοδος μετρό «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», κατεύθυνση προς τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Στήλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και πλατεία Κολοκοτρώνη.
Καθόλη τη διάρκεια του περιπάτου θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε μεταξύ μας και μόνο, χωρίς δηλώσεις σε τρίτους, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειές μας και να συσφίξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας, ως περήφανοι Έλληνες στρατιωτικοί. Παρακαλούμε για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου