Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012


Ο Γιάννης Μπουτάρης σε επίδειξη ανομίας και εγωπάθειας
Τίτλοι ειδήσεων από την Ελλάδα και τον κόσμο...Ο Γιάννης Μπουτάρης σε επίδειξη ανομίας και εγωπάθειας
Μπορεί να σκάει λάστιχα αυτοκινήτων, καταπολεμώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανομία (με ανομία!), αλλά κατά τα άλλα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να καπνίζει σε μέρη όπου αυτό δεν επιτρέπεται και μάλιστα δίπλα σε παιδιά! Σύμφωνα με μεγάλο ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης (taxalia), ο δήμαρχος της πόλης πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο σε εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συγκεκριμένα, άρχισε να καπνίζει, μαζί με την παρέα του, αν και αυτό απαγορεύεται στο χώρο όπου βρισκόταν και υπήρχε μάλιστα και σχετική σήμανση και αν και στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν μια παρέα που είχε μαζί της ένα κοριτσάκι δύο ετών και ένα 7μηνο βρέφος.
Ο πατέρας της μικρής, απευθύνθηκε στο δήμαρχο της παρακμής (των ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ/Ντόρας), λέγοντάς του «Δήμαρχε, να ‘σαι καλά που σέβεσαι εμάς και τα παιδιά μας και δίνετε με την παρέα σου το καλό παράδειγμα για το τσιγάρο…». Ο Γιάννης Μπουτάρης τον αγνόησε επιδεικτικά, χωρίς να σβήνει το τσιγάρο του. Ο δε μεγαλογιατρός που ήταν μαζί του, επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα της μικρής, λέγοντάς του: «Ξέρεις τι ώρα είναι; Έχει πάει 5 το απόγευμα και εσύ έχεις το παιδί σου ακόμα έξω, αντί να το μαζέψεις στο σπίτι!». Ακολούθησε ανταλλαγή «κοσμητικών» επιθέτων μεταξύ των δύο τραπεζιών, που κατέληξε στην αποχώρηση των τριών ζευγαριών που πήραν μια γεύση από «φωταδισμό», «εκσυγχρονισμό» και «πρόοδο» τύπου Μπουτάρη και σία. Σημειωτέον, ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και με τα «πολιτικά ορθά» κριτήρια που πρεσβεύουν ο Γιάννης Μπουτάρης και οι όμοιοί του, το συμβάν αυτό θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις επικοινωνιακά και θα είχε προκαλέσει μέχρι και παραιτήσεις…
Πάντως, οφείλουμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας για το καταληκτικό σχόλιο του ιστολογίου που ανέδειξε το θέμα: «Για το δήμαρχο του ‘Καλλικράτη’, πάντως, δεν περίμενε κανείς αντίστοιχη συμπεριφορά…» Το αντίθετο κύριοι, το αντίθετο. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.
Πηγή: Ελεύθερος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου