Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012


ImageImageΣύλληψη δύο γυναικών από τη Γεωργία για εντολή συμβόλαιου θανάτου  Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης όπου η Ελλάδα βρίσκεται επί «ξηρού ακμής» αναφορικά με την  ίδια της την ύπαρξη οι «οικονομικοί μετανάστες» τα «χαϊδεμένα παιδιά» της ελληνικής αριστεράς συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους. Όχι αυτή τη φορά ευτυχώς δεν δολοφόνησαν κάποιο Έλληνα, απλά υπήρξε εμπλοκή σε ενδο-μεταναστευτικό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα στις 8 Φεβρουαρίου το βράδυ μία γυναίκα 29 ετών από τη «φίλη» χώρα Γεωργία και ένας 32χρονος Αλβανός μπήκαν σε ένα καφέ μπαρ στην οδό Αχαρνών στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Τότε ο 32χρονος άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι έναν 37χρονο Ιρακινό ύστερα από εντολή που του έδωσε μια άλλη 26χρονη επίσης από τη «φίλη» χώρα  Γεωργία.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ ενώ ο 32χρονος Αλβανός που αναζητείται έχει σχηματισθεί Δικογραφία το 2006 (!), από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς, προστασία σε καταστήματα, ληστείες και άλλα αδικήματα.
Φυσικά από το 2006 ο Αλβανός προφανώς μπαινοβγαίνει στη χώρα της «μόνιμης αφασίας» εκτελεί συμβόλαια θανάτου, για να ξαναφύγει και να ξανάρθει κ.ο.κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου