Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012


Το χασίς και οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ
Το χασίς των 23 κιλών σε "οβίδες" 
Οι "έρμες" οι κρίσεις τι κάνουν? Αφού καθάρισαν [;] την ελληνοαλβανική μεθόριο των Ιωαννίνων από τα ναρκωτικά, ήρθαν και στην Αθήνα για να συλλάβουν όλους τους μεγαλέμπορους. Κάποιοι κουτοπόνηροι και "καταπράσινοι" επαρχιώτες αξιωματικούληδες, νομίζουν πως στο Αρχηγείο τρώνε κουτόχορτο!    
Σε κοινή αστυνομική επιχείρηση των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και Δυτικής Αττικής συνελήφθησαν χθες  το απόγευμα στο Περιστέρι Αττικής, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Η κοινή επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από πληροφορίες σχετικά με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 28χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε με τον 30χρονο συλληφθέντα.
Κατά τη συνάντηση, οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, τη στιγμή που ο 28χρονος προμηθεύονταν ποσότητα κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού και πενήντα (50) γραμμαρίων από τον 30χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των εξακοσίων πενήντα (650) Ευρώ.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) κιλά και οκτακόσια (800) γραμμάρια κάνναβης.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία (3) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων ενενήντα (1.590) Ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου