Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012


Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝΣτο “εδώλιο” για την εγκληματικότητα στο κέντρο στέλνουν κάτοικοι και φορείς της Αθήνας τον Χρήστο Παπουτσή!
Στη Βουλή διαβιβάστηκε σήμερα δικογραφία για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία με τις καταγγελίες και μηνύσεις φορέων, οργανώσεων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, οι οποίοι .........
εγκαλούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, για μη λήψη αναγκαίων μέτρων προκειμένου να μειωθεί η εγκληματικότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Οι φορείς υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπουτσής και οι αρμόδιοι αστυνομικοί διευθυντές δεν έλαβαν τα αναγκαία εκείνα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και να μειωθεί η εγκληματικότητα.
Ο αντεισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή για τις δικές της ενέργειες, όπως απαιτεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, χωρίς να αξιολογήσει ο ίδιος τις μηνύσεις.
Παράλληλα, η υπόθεση παρέμεινε και στο Πρωτοδικείο Αθηνών για περαιτέρω ανάκριση ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου