Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012


Την Μαφία του Περισσού(ΚΚΕ)... πως θα την εξαρθρώσουμε;;;
Σε όποια διαδήλωση και να παραβρεθείς, έναν άνθρωπο του ΚΚΕ  θα πετύχεις, ο οποίος πληρώνεται από τα κεντρικά γραφεία του Περισσού (βλέπε φωτογραφία).Όπως μπορεί να διακρίνει  κάποιος, το ΚΚΕ μπορεί να υπέγραψε χαρτί μετανοίας, αλλά δεν απαλλάχθηκε και από τα "υπάρχοντά" του .Με χρήματα της μαμάς Ρωσίας έγιναν όλα αυτά, που επιτρέπουν στους ΚΚΕδες να βλέπουν όλους τους υπόλοιπους υποτιμητικά και έτσι μπορεί να λειτουργεί εις βάρος όλων των υπόλοιπων και πάντα κατά των ελληνικών συμφερόντων με παράνομο χρήμα.Αν συγκρίνει κάποιος τα γραφεία των κομμάτων, θα δει οτι το 5% του ΚΚΕ ζει και εργάζεται σε παλάτια, έχει επιχειρήσεις, τα στελέχη του --όλοι εργατοπατέρες-- ζούνε και κυκλοφορούν με άφθονο χρήμα, αλλά όχι προκλητικά. Προσέχουν!!! ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ....
Στην αντίπερα όχθη...--ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-- όλοι μαζί δεν έχουν γραφεία μεγαλύτερα από τις τουαλέτες του Περισσού.
Πώς γίνεται και το 5% των "υπερασπιστών" των εργατών να έχει αυτά τα παλάτια και με ποια φιλοσοφία τα έχτισε;    
. Με χρήματα αυτών, που υπηρετεί ανάλογα με την εποχή, αλλά πάντα εναντίων των Ελληνικών συμφερόντων, στήθηκαν και συντηρούνται.
Η φιλοσοφία του είναι η φιλοσοφία πολυεθνικής εταιρίας, "μαφίας". Αν προσθέσουμε και την επιμονή του να μην ελέγχεται από το κράτος, τότε από εκεί μπορούν να κυκλοφορούν τα πάντα προς τα έξω, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν  .
Πίσω από τις θωρακισμένες --ερμητικά κλειστές για το κράτος-- πόρτες του Περισσού θα πρέπει να χρηματοδοτούνται και να ελέγχονται όλα τα καλά και επικερδή "προϊόντα" που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Μια καλή συμμορία στη σημερινή εποχή θα πρέπει να είναι μέσα σε όλα …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΖΟΓΟΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ...ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ, από όλα θα πρέπει να έχει ο "μπαξές".
Όλα αυτά φυσικά δεν πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ τα κάνει για δικό του όφελος. Παίρνει το ποσοστό τού 2% σαν αντιπρόσωπος και τα υπόλοιπα τα στέλνει στα αφεντικά του.
Σε θέσεις κλειδιά στα σύνορα να έχεις κάποιές άκρες, μπορείς να φέρνεις ό,τι θέλεις και φυσικά όλοι αυτοί στις θέσεις κλειδιά είναι "παιδιά του ΚΚΕ" …μια βόλτα να κάνει κάποιος σε πόλεις των συνόρων μας, θα μάθει πολλά ύποπτα για νυχτερινά φορτία, που περνάνε με τα στραβά μάτια κάποιων "άγρυπνων" φρουρών
…ως εκεί σταματάει η συζήτηση ...πιστολιές πέσανε, τους πιάσαμε με πράμα και μετά …ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ...ΓΙΑΤΙ??? 
Το ΚΚΕ έχει μια καλή βιτρίνα, όπως χρειάζονται όλοι οι μαφιόζοι …εξασφαλίζει για τα μέλη του ένα καλό επίπεδο επιβίωσης, είτε με κάποια θέση στο δημόσιο είτε απευθείας με χρηματοδότηση και όλα αυτά για να έχει μάτια και αυτιά παντού.
Με λίγα λόγια τα κάνει όλα σαν πουτάνα το ΚΚΕ, αλλά όλα πρέπει να έχουν κάλυψη και να μην εναντιώνονται στα συμφέροντα των αφεντικών του.
Δεν κάνει πόλεμο στις τράπεζες, που γδέρνουν τον ελληνικό λαό, αλλά θα ανέβει στην Ακρόπολη, για να μειώσει την Ελλάδα, όπως επίσης --εν μέσω τουριστικής περιόδου-- θα  κάνει οτιδήποτε, ώστε να πληγεί η τουριστική κίνηση.
Θα κλείσει τους δρόμους με τους εργατοπατέρες του και όσους ελέγχει …δεν θα κερδίσουν τίποτα οι αγρότες, αλλά θα χάσουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες επαγγελματίες.
 Μπορεί να φέρνει και να διακινεί τα πάντα, ώστε όλα τα Ελληνόπουλα να εθιστούν σε ουσίες. 
 "Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί  στους αγώνες υπέρ των λαθρομεταναστών". Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Πληρώνοντας η Νέα Τάξη το ΚΚΕ, μπορεί να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων.
"Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί στους αγώνες της αγροτιάς". Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ, η οποία έχει συμφέρον να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Στην εποχή που οι Βρυξέλες θέλουν να συντρίψουν τους Έλληνες εργαζομένους, βγάζουν το δικό τους ΚΚΕ με τους δικούς τους ευρωεπιδοτούμενους "αγρότες" να διχάσουν την κοινωνία και να διασπάσουν τις δυνάμεις τους.
"Το "ΚΚΕ" πρωταγωνιστεί  στους συνδικαλιστικούς αγώνες των δημοσίων υπαλλήλων”. ο δικομματισμός, ο οποίος στηρίζεται στην προνομιακή μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να διατηρεί συμπαγείς τους κομματικούς πυρήνες των επαγγελματιών οπαδών του και άρα τη μόνιμη επαφή του με την εξουσία.Οι δημόσιοι υπάλληλοι δίνουν την εξουσία στον δικομματισμό και το ΚΚΕ με τις "εμπνεύσεις" του δίνει τους δημόσιους υπάλληλους στον δικομματισμό.
Το ΚΚΕ, ως "μεγαλοεργολάβος" της Ανώτατης Παιδείας, πρωταγωνιστεί στις φοιτητικές κινητοποιήσεις. Τα διάφορα Χάρβαρντ και η Νέα Τάξη. Οι απόφοιτοι των πρώτων, οι οποίοι εξελίσσονται σε επιφανή στελέχη της δεύτερης, ευνοούνται από την "άποψη" του ΚΚΕ για την κρατική παιδεία. Βολεύονται εύκολα στον νεοταξικό πλέον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι "παραγωγές" τους. Χάρη στην υπολειτουργία και την ανούσια "υπερπαραγωγή" του συστήματος τής ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης το σύνολο των "φιλέτων" της αγοράς εργασίας πηγαίνει στα χέρια των αποφοίτων των Χάρβαρντ χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όποιος έχει να πληρώσει στις ΗΠΑ, αποζημιώνεται στην Ελλάδα. Η Πανσπουδαστική φροντίζει για τα "προσόντα" των Ελλήνων φοιτητών και το Χάρβαρντ φροντίζει για τα "προσόντα" της κόρης της Παπαρήγα.
Για το ΚΚΕ, όπως βλέπουμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά τα πάντα προσχεδιασμένα.
Οι ψήφοι του --όλοι αυτοί-- είναι καθαρά ψήφοι εκβιασμού και συμφέροντος. Οι περισσότεροι από τα μέλη του  είναι καλά βολεμένοι και μέσα από τις θέσεις τους απειλούν με υπονοούμενα τον περίγυρό τους και πολλές φορές με το χρήμα …εξαγοράζοντας.
Δεν μπορεί είσαι στον δήμο Θεσσαλονίκης, να έχεις γραφείο που το επισκέπτεται κόσμος και εσύ να έχεις τη σημαία του ΚΚΕ στην πλάτη σου.
Αυτό δηλώνει πως έχεις πλάτες ακλόνητες και μας γράφεις όλους στα "φρύδια"  σου.
Και κανένας δεν τολμάει να τον καταγγείλει.
Δεν μπορεί να αγωνίζεσαι ως επικεφαλής για τα δικαιώματα των Θεσσαλών αγροτών και τα δυο σου παιδιά να είναι στο δημόσιο.
Δεν μπορεί να έχεις πορνείο και να είσαι ψάλτης.
Δεν μπορείς να είσαι ΚΚΕς  και να είσαι άνθρωπος, εκτός αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Μπορούμε να γράψουμε ανάλογα παραδείγματα σε όλους τους χώρους, οι οποίοι  έχουν "μολυνθεί"  από τους ΚΚΕδες, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί η ΜΑΦΙΑ έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού και καταφέρνει να μην εξαρθρώνεται ποτέ.
Είναι αδίστακτοι, γιατί έτσι έχουν εκπαιδευτεί …όταν χρειαστεί σκοτώνουν και όταν χρειαστεί να κλέψουν, κλέβουν και όταν χρειαστεί να καπελώσουν, καπελώνουν …αυτοί ακόμη ζούνε σε σταλινικούς χρόνους. 
Αυτό το βλέπεις ακόμη και απο τα  παιδιά, που πουλάνε τον Ριζοσπάστη
όλοι αυτοί "ψήνονται" στο πεζοδρόμιο, όπως εκπαιδεύονται οι συμμορίες στο πεζοδρόμιο. Η εφημερίδα είναι παντού και αυτοί τρέχουν να παρακαλέσουν να φάνε τα μούτρα τους, ΟΧΙ για να πουλήσουν κάποια εφημερίδα, αλλά για να γίνουν οι σκληροί, οι αυριανοί godfathers...
Eπίσης, τα μέλη του, όταν πιάνονται ατομικά, ποτέ δεν  εμπλέκουν το κόμμα και το κόμμα πάντα φροντίζει να βγάζει καθαρούς όσους κατά λάθος πιάστηκαν, εκτός και αν δεν τους χρειάζεται πια. Έχει χαφιέδες παντού και εμπλέκεται παντού.
 Για να εξαρθρωθεί αυτή η συμμορία, θέλει τη συμμετοχή  όλων των Ελλήνων και τη βοήθεια τους κράτους …ποιου κράτους, δηλαδή …ό,τι έχει μείνει από το κράτος.
Σε όλα τα μέτωπα οι ΚΚΕδες σε κάθε κίνησή τους θα πρέπει να μας βρίσκουν μπροστά τους …να μην κινούνται ανενόχλητοι.
Να κοπεί κάθε χρηματοδότηση προς το ΚΚΕ. 
Όύτε ευρώ να μην ξαναπάρουν και να μπει εισαγγελέας, αλλά με τη μισή αστυνομία μαζί, στον Περισσό.
Δεν μπορεί να κολάς αφίσες και να ζεις σε βίλα !!!
Να φύγουν με συνοπτική διαδικασία όσοι ΚΚΕδες είναι στο δημόσιο. Αυτό θα τους πονέσει πολύ, γιατί τα πάντα τα δρομολογούν από εκεί.
Ισως αυτό να γίνει η αφορμή να γίνουν άνθρωποι.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ πρέπει να φάνε μια φορά καλό ξύλο, για να μην ξαναβγούνε να μας κοροϊδεύουν …καλλίτερα να φύγουν μετανάστες …ας πάνε στο διάολο.
Φυσικά και όλα αυτά είναι μόνον λόγια. Αν ο καθένας δεν καταλάβει τη σημασία τού να γίνουν όλα αυτά πράξη, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Την επόμενη  φορά, που θα δούμε συνέλευση του ΠΑΜΕ, πρέπει να πάμε να δούμε τι κάνουν εκεί και όταν καταφέρουμε και μαζευτούμε πιο πολλοί από αυτούς, θα πρέπει να φάνε ξύλο.
Θα πρέπει να καταγγείλουμε κάθε  κίνησή τους που θα διαπιστώσουμε, ώστε ν’ αρχίσει  ο βάλτος με τα "σκατά" του ΚΚΕ να ξεκολάει και όταν πραγματικά θα αποκαλυφθεί, τότε θα είναι παγκόσμια είδηση η εξάρθρωση αυτής της  συμμορίας. 
Όταν κάποιος δηλώνει ΚΚΕς και μέλος του ΠΑΜΕ και κάνει ζωή που δεν του αρμόζει, πρέπει να είναι υπο επιτήρηση.
Υ.Γ.
Σίγουρα θα υπάρχουν πιο ειδικοί στις συμμορίες από εμάς …θα τους παρακαλούσαμε να στρέψουν την προσοχή τους προς τον Περισσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου