Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012


Οργή και φόβος από τις αλλεπάλληλες ληστείες αθίγγανων σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ήπειρο!
Πληθαίνουν τα κρούσματα απάτης, κλοπών και ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων κυρίως κατοίκων χωριών και με δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις το τελευταίο τρίμηνο, αθίγγανους.
Πολλές περιπτώσεις καταγράφηκαν και στην πόλη των Ιωαννίνων. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πέρδικα Θεσπρωτίας, όπου συνελήφθησαν..........
τρεις αθίγγανοι, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 20, 30 και 41 χρόνων αντίστοιχα. Και οι τρεις πήγαν στο σπίτι της 84χρονης όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης προσπάθησαν να της αφαιρέσουν το πορτοφόλι, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από την ίδια και τράπηκαν σε φυγή με φορτηγό αυτοκίνητο.
Μετά από έρευνες και αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίσθηκαν στην Πέρδικα και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου με σημερινή της ανακοίνωση, απευθύνει στους πολίτες και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, γραπτές συμβουλές και οδηγίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου