Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


Άγνωστοι καταστρέφουν συστηματικά τα εθνικά & θρησκευτικά μας σύμβολα στα Ιωάννινα
Η δε (Γ) ΕΛ. ΑΣ «διερευνά», αλλά στην ουσία, αδιαφορεί προκλητικά... Φωτιά σε δύο ελληνικές σημαίες που ήταν αναρτημένες στην είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου, τη Μητρόπολη των Ιωαννίνων), έβαλαν νωρίς το πρωί της Κυριακής άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν και....
αναζητούνται. Σκοπός των τύπων αυτών ήταν να προκαλέσουν. Επισημαίνουμε ότι στην εκκλησία υπήρχε πολύς κόσμος, καθώς ήταν σε εξέλιξη η λειτουργία. Για κακή τους τύχη, αρκετοί είναι αυτοί που τους είδαν. Όμως, η (Γ)ΕΛΑΣ αδρανεί... Φυλάσσει τις δυνάμεις της για κάποιον ο οποίος θα στραβοκοιτάξει ένα λαθρομετανάστη και θα κατηγορηθεί από τίποτα αριστερούς ή καμιά ΜΚΟ για «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» ή και «εχθροπάθεια».
Να θυμίσουμε ότι στα Ιωάννινα, το κακό έχει παραγίνει από τη δράση κάποιων, που θυμίζει πολύ τη δράση των αριστεριστών στην Αθήνα. Στη διάρκεια των γιορτών, έγινε στόχος για μια ακόμα φορά η φάτνη που στολίζει τα τελευταία χρόνια την είσοδο του Κάστρου. Ανήμερα των Χριστουγέννων, εκλάπη το ένα ομοίωμα, ενώ λίγες ημέρες μετά, οι άγνωστοι (εξ αριστερών και εξ «προόδου»;), επέστρεψαν για να κλέψουν και το ομοίωμα του θείου βρέφους. Και η (Γ)ΕΛΑΣ, διερευνά τα περιστατικά, με πολλή προσοχή όμως, μην μπας και θίξει τίποτα «αριστερά» συμφέροντα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου