Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012


Βρήκαν του δολοφόνους
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 38χρονου κρεοπώλη, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 19-9-2011, στη κεντρική κρεαταγορά Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων.
Δράστες είναι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29 και 43 ετών,καθώς και ένας ακόμη άγνωστος άνδρας.Συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ αναζητείται ο 43χρονος και συνεχίζεται η έρευνα.............
για την ταυτοποίηση του τρίτου.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι δύο πρώτοι είχαν εισβάλει στην εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων, ενώ ο τρίτος τους ανέμενε έξω, μέσα σε αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει. Στη συνέχεια προσέγγισαν το ταμείο, με σκοπό τη ληστεία και πυροβόλησαν με KALASHNIKOV τον 38χρονο ημεδαπό κρεοπώλη, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως πελάτης προκειμένου να παραλάβει εμπόρευμα για το κρεοπωλείο του. Αφαίρεσαν από το θύμα το τσαντάκι που έφερε μαζί του, το χρηματικό ποσό των 1.780 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που τους ανέμενε έξω.
Ο 29χρονος συλληφθείς όπως προέκυψε, εκτός των άλλων οδήγησε στην Αθήνα το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 21-8-2011 από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και χρησιμοποιήθηκε για την ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου