Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012


Χανιά:Μπήκαν σε σχολείο και έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό μαθητή!
Στην εγκληματικότητα "βγήκαν" δύο έφηβα αγόρια, 15 και 18 ετών, που δε δίστασαν να στραφούν εναντίον συνομήλικού τους προκειμένου να τον ληστέψουν.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στα Χανιά, δύο Αλβανούς 15 και 18 ετών και έναν 17χρονο Έλληνα, για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Όπως κατήγγειλε ένας 16χρονος μαθητής, χθες το απόγευμα οι τρεις νεαροί μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου του, και του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά. Ο ένας από τους τρεις έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον 16χρονο, δείχνοντάς του με σαφήνεια τις "διαθέσεις" του, ακουμπώντας το μαχαίρι στο πρόσωπο και το σώμα του 16χρονου. Ο δεύτερος ανέλαβε "δράση" με τα χέρια, καταφέροντας γροθιές στο πρόσωπο του ανήλικου μαθητή.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η "τριάδα" έκλεψε τη χρυσή αλυσίδα που ο 16χρονος φορούσε στο λαιμό καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.
Από την προανάκριση και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν, προέκυψε ότι δράστες είναι οι παραπάνω, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στη κατοχή του 15χρονου αλβανού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 1,5 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου