Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011


undefinedΟι αριστεριστές τρομοκράτες της Συνωμοσίας των Πυρήνων, απειλούν
«Είμαστε πολιτικά υποκείμενα, αντάρτες της πόλης και περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης ΣΠΦ. Είμαστε επίσημα εχθροί σας, ζυγίστε τα λόγια σας», ανέφερε με περισσή θρασύτητα, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση των Πυρήνων, Γιώργος Νικολόπουλος, που μαζί με τον Μιχάλη Νικολόπουλο και τον Δαμιανό Μπολάνο, διώκεται για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Οι τρεις παραπάνω, πρωταγωνίστησαν και στα προχθεσινά επεισόδια με την απόπειρα απόδρασης και την ομηρία σωφρονιστικών.
Περιμένουμε να δούμε αν ......
θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Και μπορεί η δίκη για τους «Πυρήνες» να διακόπηκε λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης, Φραγκίσκου Ραγκούση, αλλά όμως, η διαδικασία εκφοβισμού (που πιάνει τόπο) των δικαστών, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τις αριστεριστικές συμμορίες.
Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
Φυσικά, κάποιες ενέργειες δεν έχουν αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του Κορυδαλλού, όπου ένα Clock πέρασε (ενδεχομένως από το επισκεπτήριο) με χαρακτηριστική άνεση μέσα στη φυλακή, οπλίζοντας τα χέρια του Παναγιώτη Βλαστού, η απόδραση που σχεδίαζαν οι τρομοκράτες, δεν πέτυχε. Και άρχισαν ξανά τις απειλές. Όσον αφορά δε, στα δικαστήρια όπου διώκονται μη αρεστοί σε αυτούς, εκεί η κατάρρευση της τάξης είναι παντελής, με τους αριστεριστές να επιβάλλουν το νόμο τους μέσα κι έξω από τις αίθουσες, χτυπώντας, προπηλακίζοντας και απειλώντας τους πάντες.
Φυσικά, υπάρχει προϊστορία. Εκφοβιστικές συνάξεις αριστεριστών έξω από σπίτια υψηλόβαθμων δικαστικών & εισαγγελέων, με συνεχή όσο και άθλια υπονοούμενα για «δράση» στον αριστεριστικό Τύπο. Και φυσικά παραλογισμοί, που φιλοξενούνται στην γνωστή αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα: «Ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν συνεπάγεται επ' ουδενί αποδοχή των κατηγοριών ή γεγονότων, στοιχείων και πληροφοριών των διωκτικών μηχανισμών», διαβάζουμε στον indymedia, με την υπογραφή των Πόλας Ρούπα, Κώστα Γουρνάς και του guest star Νίκου Μαζιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου