Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011


Αφγανός πήγε να βιάσει γυναίκες στη Σπάρτη
Συνελήφθη, χθες  το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης,  21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, για ληστεία, απόπειρα ληστείας και απόπειρα ασελγών πράξεων, σε βάρος  γυναικών στην Σπάρτη.
Ειδικότερα, χθες  το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, ο 21χρονος επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας, διαδοχικά (με διαφορά μισής ώρας), σε δυο νεαρές γυναίκες, 23 και 29 ετών αντίστοιχα, στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, με σκοπό να αποσπάσει από αυτές χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς οι παθούσες αντιστάθηκαν. Επιπλέον αποπειράθηκε να κάνει και ασελγείς πράξεις σε βάρος της μίας παθούσας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι την 29-11-2011, στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, είχε επιτεθεί σε 18χρονη  και είχε αφαιρέσει από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιχείρησε και την διάπραξη ασελγών πράξεων. Το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.
Ο ανωτέρω είχε αποφυλακιστεί με όρους, την 20-1-2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου