Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011


undefinedΛΑΘΡΟΟΡΚ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ!
Βαρύτατα τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σπάρτης ένας υπερήλικας και η σύζυγός του, θύματα αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στον οικισμό «Ριβιώτισσα» αποφασισμένοι να αρπάξουν τις οικονομίες τους. Η συμμορία έχει ξαναχτυπήσει στην περιοχή σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους.
Οι απεγνωσμένες εκκλήσεις της 70χρονης γυναίκας για βοήθεια, ξύπνησαν τους γείτονές της, οι οποίοι βγήκαν αναστατωμένοι από τα σπίτια τους και την είδαν αιμόφυρτη να τους ζητάει να βοηθήσουν τον 85χρονο σύζυγό της.
Ο άτυχος γέροντας, που ήταν κατάκοιτος μετά από επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, έπεσε στο δάπεδο χτυπημένος από τους ληστές και υπέστη συντριπτικό κάταγμα λεκάνης! Μάλιστα, οι αδίστακτοι κακοποιοί τραυμάτισαν με μαχαίρι και την γυναίκα του που προσπάθησε να τον προστατεύσει
Οι δράστες ήταν πέντε κουκουλοφόροι που όρμησαν ξαφνικά στο σπίτι των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και άρχισαν να τους χτυπούν με αδικαιολόγητη βαναυσότητα.
Όταν τους εξουδετέρωσαν έκαναν άνω-κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και, μόλις βρήκαν 300 ευρώ, έφυγαν τρέχοντας χωρίς να δώσουν την παραμικρή σημασία στους τραυματισμένους γέροντες.
Η Αστυνομία προσπαθεί να τους εντοπίσει και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους που έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου