Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011


 Γίνονται πορνοστάρ για να πληρώσουν το ενοίκιο Γίνονται πορνοστάρ για να πληρώσουν το ενοίκιο
Πρωταγωνιστές σε ροζ ταινίες ζητούν να γίνουν Έλληνες λόγω της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας. Τα συρτάρια των ελληνικών εταιριών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει από χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν μια θέση στα γυρίσματα ερωτικών σκηνών.
Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», πρόκειται για πολλούς άνεργους, δημόσιους υπαλλήλους, φοιτητές αλλά και οικογενειάρχες.
Μάλιστα, παραγωγοί αισθησιακών ταινιών αποκαλύπτουν ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχθεί 2.500 αιτήσεις, από άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίοι παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και εξηγούν την μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.
«Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες», αναφέρει εκπρόσωπος της Sirina, ενώ το 2010, οι αλλοδαποί κατείχαν τα πρωτεία στη ζήτηση εργασίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αμοιβές των «ηθοποιών» μιας αισθησιακής ταινίας ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου