Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ"!
Αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα οι φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην προώθηση ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για την παρακολούθηση των "ακροδεξιών οργανώσεων", το οποίο περιλαμβάνει ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ και ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ! Το σχέδιο της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου αποκάλυψε ο "Κόσμος του Επενδυτή" του Σαββατοκύριακου 30 και 31 Οκτωβρίου!
Όπως γράφει η εφημερίδα στη σελίδα 28: "...Το σχέδιο της Αστυνομίας, εκτός απο την περιοδική καταγραφή και συνεχή ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των δραστηριοτήτων των ακροδεξιών, περιλαμβάνει φυσικές παρακολουθήσεις ή νόμιμες συνακροάσεις,.. εφόσον υπάρχει ανάγκη στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας, ανταλλαγή πληροφοριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αστυνομικά αρχεία τροφοδοτούνται ήδη με αναφορές για συγκεκριμένες οργανώσεις, και ιδίως για πρόσωπα που ήδη έχουν απασχολήσει την Αστυνομία ή την Δικαιοσύνη. Το αστυνομικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν η Χρυσή Αυγή, ο Στόχος,  το Πατριωτικό Μέτωπο, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, η Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου, η Χρυσή Αυγή Θράκης, ο ΔΕΟΣ, το Ελληνοκρατείν και διάφορα άλλα παρακλάδια...
Αίσθηση έχει προκαλέσει η χρησιμοποίηση του Διαδικτύου, της μπλογκόσφιαρας και του Facebook, όταν την ίδια ώρα πολλοί εξ αυτών εξορκίζουν την πληροφορική... Όλες εμφανίζονται ως θεματοφύλακας των εθνικών θεμάτων και παρουσιάζουν έντονη δράση κυρίως σε προπαγανδιστικό επίπεδο, με ιδιαίτερη προτίμηση σε αλλοδαπούς και αναρχικούς... Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απόρρητες διαταγές του αρχηγείου, σημειώνεται ότι το φαινόμενο τείνει να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, δεδομένης δε της αντιπαράθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη με αντίθετους ιδεολογικά χώρους, εφιστάται η προσοχή των αστυνομικών υπηρεσιών και καταγράφονται συγκεκριμένες προληπτικές ενέργειες των Αρχών ασφαλείας, με στόχο τον περιορισμό και την αδρανοποίηση των ακροδεξιών οργανώσεων..."!
Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο ίδιο σχέδιο εντάσσεται και ειδικό σεμινάριο των Αστυνομικών, προκειμένου να κάμψουν την απροθυμία τους να κυνηγήσουν τους... "ακροδεξιούς"! Έχει πανικοβληθεί το σύστημα και οι πραίτορές του απο την ολοένα και αυξανόμενη οργή των Ελλήνων! Τον φόβο μας να έχουν!!!
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου