Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011


ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό "σκοπευτηρίου" στην Πάρνηθα, όπου κατά τα τακτά χρονικά διαστήματα εξασκούνται άτομα που έχουν απασχολήσει την Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του "Βήματος" απόρρητες πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών λένε ότι μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών - γνωστών στις αρχές - επισκέπτεται την περιοχή και κάνει σκοποβολή με όπλα διαφόρων διαμετρημάτων.
Στελέχη της Κατεχάκη αναφέρουν, όπως λέει το ρεπορτάζ, ότι "φαίνεται να βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους κινητοποίησης και ετοιμότητας".
Υπηρεσιακοί παράγοντες αναφέρουν πως μετά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα και της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" οι ομοϊδεάτες θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μία νέα γενιά ανταρτών πόλης.
Όπως λένε, υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να στρατολογούν με γοργούς ρυθμούς άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία θα υποβάλλουν σε "ταχύρυθμη εκπαίδευση" για να μπουν στην ένοπλη μάχη.
"Είναι προφανές ότι οι δημιουργοί του ελληνικού αντάρτικου πόλης επιδιώκουν να δώσουν το δικό τους 'παρών' στην οικονομική κρίση και στη ρευστή πολιτική κατάσταση" αναφέρουν και προσθέτουν ότι τους ανησυχεί η σιωπή του εγχώριου αντάρτικου.
Σύμφωνα με το Βήμα, προβληματισμό σε σχέση με το "σκοπευτήριο" στην Πάρνηθα εκφράζουν αξιωματούχοι της Κατεχάκη γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος χτυπήματος από τη Σέχτα Επαναστατών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν δοθεί εντολές στους υπεύθυνους ασφαλείας πρεσβειών, πολιτικών, διπλωματών, κυβερνητικών γραφείων, να βρίσκονται σε επιφυλακή ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου.
Επισήμως πάντως οποιαδήποτε πληροφορία για "τρομοκρατική δραστηριότητα" διαψεύδεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου