Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011


Ο κομισάριος ΠΡΟ.ΠΟ εξασφαλίζει την ατιμωρησία των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών. Βαφτίζει "δεκατριάχρονα παιδιά" τους αφιονισμένους παρακρατικούς…
Τι λένε οι «πατριώται» που συγκυβερνούν μαζί του; Συζήτηση στη βουλή έγινε την Πέμπτη, για την ανοχή της αστυνομίας στα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου, όπου μια χούφτα αναρχοκομμουνιστών έκλεισε για πολλές ώρες το κέντρο των Αθηνών, κατέστρεψε περιουσίες, πέταξε μολότοφ στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και γενικώς κατέλυσε κάθε έννοια κράτους.
Η συζήτηση έγινε κατόπιν αιτήματος για παραίτηση του Παπουτσή, που είχε υποβάλλει το κόμμα της... Ντόρας. Βέβαια, όλα αυτά που περιγράφουμε παραπάνω δεν έγιναν τυχαία, ούτε οφείλονται στην «ανικανότητα» των Σωμάτων Ασφαλείας να διασφαλίσουν την τάξη. Τα επεισόδια ήταν στημένα, όπως στημένα είναι όλα τα επεισόδια που γίνονται απ’ αυτές τις εγκληματικές αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες του «βαθέως» πρασινοκόκκινου παρακράτους. Για να μας φύγει και η παραμικρή αμφιβολία, ότι έτσι έχουν τα πράγματα, φρόντισε να το επιβεβαιώσει ο σύντροφος κομισάριος της «Προστασίας του (αναρχοκομμουνιστή, λαθρομετανάστη κ.τ.λ.) Πολίτη», Χ. Παπουτσής (της «γενιάς του πολυτεχνείου»…). 
Ιδού τι δήλωσε ο κομισάριος: «Προσωπικά προτιμώ σπασμένο μάρμαρο παρά σπασμένο κεφάλι, είτε δεκατριάχρονου παιδιού. Αυτή είναι η αντίληψή μου και της παράταξή μας και η δημοκρατική μας συνείδηση».
Δηλαδή, ο ίδιος ο κομισάριος έβγαλε «δεκατριάχρονα παιδιά» τα μέλη των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών κι έτσι τους εξασφάλισε το ατιμώρητο, όχι μόνο για προχθές, αλλά και για μέλλον! Βέβαια, έτσι λέει η «δημοκρατική συνείδηση» του Παπουτσή και του κάθε Παπουτσή, αυτό ήταν, είναι και θα είναι το ΠΑΣΟΚ, μια ζωή θα πηγαίνει χέρι-χέρι με τα διάφορα παρακρατικά Δίκτυα της ανωμαλίας, γιατί αυτή είναι η φύση του κι ούτε μπορεί ούτε θέλει να ξεφύγει απ’ αυτή.
Αλλά εδώ δεν είναι μόνο δικές του οι ευθύνες. Δεν έχουμε πλέον κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Εδώ έχουμε τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ, κι οι ευθύνες επιμερίζονται στα τρία. 
Ρωτάμε λοιπόν ευθέως: Συμφωνάνε τα άλλα δύο σκέλη της τριμερούς με τις… δημοκρατικές ευαισθησίες του Παπουτσή; Αν συμφωνάνε να μας το πούνε. Αν δε συμφωνάνε να ζητήσουνε την αποπομπή του, με την υπόμνηση ότι αν δε γίνει θα τα μαζέψουν και θα φύγουν!Έτσι κάνουν οι άντρες. Τα άλλα (τα τάχαμου τάχαμου αντιπολιτευτικά… δωματίου) είναι για τις γαλιάντρες. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν «πατριώται». Άντε να δούμε τι από τα δύο είσαστε…
(ΥΓ): Τι πάμε τώρα και θυμόμαστε. Ένας από τους «όρους» που έβαλε εξ’ αρχής η Νουδούλα του Αντωνάκη για να συμμετέχει σ’ αυτόν το μνημονιακό αχταρμά, ήταν και η παραίτηση 6 υπουργών του «βαθέως» ΠΑΣΟΚ από κρίσιμα πόστα, όπως Άμυνα, Δημόσια Τάξη, Εσωτερικών κ.λπ. Τις επόμενες ημέρες τους «όρους» τους πήρε το… ποτάμι της… υπεύθυνης στάσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου