Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011


Πολωνός μαχαίρωσε Σπαρτιάτη τα ξημερώματα του Σαββάτου και τον έστειλε στο ΚΑΤ
Δεν έχει τελειωμό η εγκληματικότητα αυτές τις μέρες. Αλλη μια εγκληματική πράξη διαπράχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου... με πρωταγωνιστή ένα Πολωνό.
Ποιο αναλυτικά οι πληροφορίες μας λένε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 1:15, ένας Έλληνας και ένας Πολωνός διαπληκτίστηκαν σε καφετέρια.
Οι δύο μετά από το φραστικό επεισόδιο βγήκαν από το κατάστημα και πήγαν λίγα μέτρα πιο πέρα, στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Παλαιολόγου.
Εκεί τα πράγματα αγρίεψαν περισσότερο και ο Πολωνός έβγαλε το μαχαίρι του και κατάφερε να τραυματίσει στο λαιμό και στο στήθος τον Έλληνα.
Ο Έλληνας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο Πολωνός τράπηκε σε φυγή.
Το επεισόδιο γνωστοποιείτε αμέσως στην αστυνομία από περαστικούς. Ο Έλληνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου εκ πρώτης όψεως φάνηκε να μην διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του, αλλά στη συνέχει μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, γιατί η μαχαιριά στο λαιμό πιθανόν να του δημιουργήσει μόνιμη βλάβη (παραλυσία) στο χέρι.
Η αστυνομία με τα λαγωνικά τους που τον τελευταίο καιρό έχει πετύχει πολλές και δύσκολες συλλήψεις, κατάφερε και αυτή τη φορά να εντοπίσει τον Πολωνό, να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στο αυτόφωρο.
Τέλος ο Πολωνός είναι κάτοικος Σπάρτης περίπου 30 - 35 ετών και έχει Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου