Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011


Επικίνδυνος ο Αφγανός κι επίδοξος «βιαστής»
Ο επίδοξος βιαστής είναι Αφγανός. Χθες, αργά το απόγευμα, γύρω στις 8 μ.μ. βγήκε από την κατοικία όπου διέμενε με Αφγανούς κι έβαλε στον στόχο δύο νεαρές κοπέλες... Κατά την τακτική του, αδίστακτη και επιθετική, καθ΄ότι είναι σεσημασμένος κακοποιός που έχει αποφυλακιστεί πριν από 1,5 χρόνο, επιτέθηκε σε νεαρή φοιτήτρια και λίγο μετα σε άλλη νεαρή κοπέλα χωρίς, ευτυχώς να καταφέρει τον σκοπό του, που απ’ ότι φαίνεται είναι και ο βιασμός. 
Από την φοιτήτρια προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα, κινητό τηλέφωνο κι έκανε ασελγείς προτάσεις, Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το παρ’ ολίγον θύμα του κατόρθωσε μετα από πάλη και τον δάγκωσε… Αυτό ήταν κι ένα στοιχείο που βοήθησε την Αστυνομία στην επιχείρηση «σκούπα» που έκανε αμέσως με δυνάμεις της στην περιοχή σε σημεία όπου διαμένουν ή συχνάζουν Αφγανοί και Πακιστανοί. 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έγιναν πάνω από 15 προσαγωγές. Ο δράστης εντοπίστηκε και μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο του πρώτου παρ΄ολίγον θύματός του, της φοιτήτριας στην οποία επιτέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη. Πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό, σεσημασμένο και ιδιαίτερα προκλητικό.
Ο δράστης, χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και κρατείται στην Αστυνομία και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. 
Ενημέρωση ώρα 11:45. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας ο κακοποιός είναι ηλικίας 21 ετών. Επιτέθηκε στα παρόλιγόν θύματά του την ώρα που έκαναν χρήση του ασανσέρ στην πολυκατοικία που διέμεναν με σκοπό να αποσπάσει χρήματα. Δεν τα κατάφερε γιατί οι παθούσες αντιστάθηκαν. Είναι οδράστης της επίθεση και κατα της φοιτήτριας στις 29/11/11. Στα θύματα του επιχειρούσε, χωρίς επιτυχία και ασελγείς πράξεις. 
Ο Αφγανός κοκοποιός είχε αποφυλακιστεί με όρους στις 20/1/10 απο το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα. 
Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διανεργείται απο το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου