Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011


http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/12/66384-karamanlis-300x168.jpgΠου είναι οι φρουροί του Καραμανλή;
Που βρίσκεται η προσωπική φρουρά του Καραμανλή; Από τους οκτώ έμπιστους...
αστυνομικούς που είχε δίπλα του , μόνον οι…δύο παραμένουν ακόμη στο Σώμα και συγκεκριμένα είναι ακόμη αποσπασμένοι στη φρουρά του, όπως αναφέρουν τα parapolitika.
Οι υπόλοιποι έχουν συνταξιοδοτηθεί πρόωρα, ενώ αποστρατεύτηκε βίαια και ο αντιστράτηγος , επιθεωρητής Νότιας Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος τους επόπτευε! Για να μην υπάρξει παρεξήγηση αναφέρουμε ότι δεν έφυγαν λόγω κακών σχέσεων με τον Καραμανλή.
Αντίθετα μάλιστα , οι περισσότεροι είναι ακόμη δίπλα στον Αχιλλέα Καραμανλή , στον Πέτρο Μολυβιάτη και στο Ίδρυμα Καραμανλή. Η συνταξιοδότηση τους κρίθηκε επιβεβλημένη αμέσως μόλις ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε από την κυβέρνηση ένεκα του υψηλού βαθμού έκθεσης τους σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr εντοπίστηκαν φωτογραφίες τους όχι μόνο σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες αλλά και σε δύο σπίτια υπόπτων για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ένας ακόμη αστυνομικός του (όχι βαθμοφόρος) , δύο χρόνια πριν ο Καραμανλής αναλάβει την πρωθυπουργία είχε μετατεθεί σε ελληνική πρεσβεία κράτους της Λατινικής Αμερικής επειδή είχε «καεί». 
Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για τις παρακολουθήσεις που υφίστατο ο Καραμανλής την περίοδο που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς από τότε είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» κάποιων για όσα σκόπευε να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου