Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011


Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών
Εξαρθρώθηκε, χθες στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού, εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη...από 6 Αλβανούς υπηκόους, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. 
Τα μέλη της οργάνωσης ηλικίας 28, 25, 26, 25, 27 και 22 ετών εντοπίστηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα. Ο 22χρονος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Κω. 
Η εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικές ουσίες (κυρίως ηρωίνης) σε τοξικομανείς της Ρόδου και τα μέλη της ενεργούσαν με εντολή του 28χρονου.
Ο 28χρονος, αγόραζε και πουλούσε είτε ο ίδιος, είτε μέσω των υπολοίπων μελών τις ναρκωτικές ουσίες και με τον ίδιο τρόπο πραγματοποιούσε τις εισπράξεις από τις πωλήσεις. Ο 22χρονος τηλεφωνικά, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον 26χρονο, ο οποιος διεμενε παρανομα στη χώρα, ως ενδιάμεσο διακινητή και υποδείκνυε στον 28χρονο τοξικομανείς αγοραστές. 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Ρόδο, δύο Έλληνες υπήκοοι, ηλικίας 29 και 35 ετών για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου