Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011


Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά ηρωίνης και μισό (½) κιλό κοκαΐνης
Ύστερα από ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη και Δράμα άλλα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.  
Πρόκειται για δύο Ελληνίδες  ηλικίας 58 και 36 ετών, ένα (1) 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας καθώς επίσης και για τον 56χρονο έλληνα, ο οποίος αναζητούνταν.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων της αστυνομικής έρευνας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν και συνέλαβαν χθες (6-12-2011) το απόγευμα, στη Δράμα, τον 56χρονο δράστη που αναζητούσαν, ενώ το ίδιο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν τους άλλους τρεις (3) δράστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι της 36χρονης, στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο διαμένει μαζί με τον 30χρονο και την 58χρονη, κατασχέθηκαν:
 πενήντα έξι (56) πλαστά χαρτονομίσματα των 100, 50 και 20 ευρώ
 μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 8,6 γραμμαρίων
 μία (1) ζυγαριά ακριβείας
 έξι (6) κινητά τηλέφωνα
Εξακολούθησε έρευνα σε δευτερεύουσα οικία, που διατηρεί η 58χρονη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 έξι (6) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2.769,6 γραμμαρίων
 δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 665,5 γραμμαρίων
 ένα (1) δίκαννο όπλο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι
 ένα (1) πιστόλι
 μία (1) γεμιστήρα
 οκτώ (8) φυσίγγια
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω κατασχεθέντα αντικείμενα, που βρέθηκαν στην δευτερεύουσα οικία της 58χρονης, τα κατείχε από κοινού με τον 30χρονο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, για την περίπτωση του 30χρονου, της 36χρονης και της 58χρονης, περιλαμβάνει και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Επίσης για τους δύο (2) δράστες ηλικίας 30 και 58 ετών, περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου