Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011


Έκαναν 19χρονο παραχαράκτη 
Και με ολίγη κάνναβης
Εξαρθρώθηκε  στη Δράμα, από αστυνομικούς του    Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εγκληματική οργάνωση που προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, αποτελούμενη από τρεις έλληνες, ηλικίας 56, 50, 19 ετών και μια ακόμη γυναίκα συνεργό τους, αγνώστων στοιχείων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών,  εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 50 και 19 ετών, τη στιγμή που παραλάμβαναν, από το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Δράμας, ένα (1) φάκελο, το οποίο είχε αποστείλει μια ημεδαπή, αγνώστων στοιχείων κατόπιν συνεννόησης με έναν 56χρονο ημεδαπό και περιείχε δεκαοκτώ (18) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ και ένα (1) των 100 Ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, που καθοδηγούνταν από τον 56χρονο, ο οποίος αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση μαζί με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας ερευνώνται, με σκοπό την παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.   
Επακολούθησε έρευνα στην οικία του 50χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 158 γραμμαρίων. 
Η σχετική δικογραφία για τον 50χρονο περιλαμβάνει και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου