Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011


Σαν να μην έτρεξε τίποτα
Για την Κατεχάκη τα οχήματα και οι μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ δεν αντιμετώπισαν και κανένα σοβαρό πρόβλημα τροφοδοσίας καυσίμων, τουλάχιστον χθές. Απλά δεν έιχαν βενζίνη για να κυκλοφορήσουν. Ψιλοπράγματα δηλαδή ... 
Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο που αφορούν στην έλλειψη καυσίμων για την κίνηση των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα εξής : 
Ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.
Προ διημέρου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην εύρυθμη ροή του εφοδιασμού των καυσίμων, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς υπαιτιότητα του Σώματος.
Με ενέργειες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται κανονικά. Πραγματοποιείται μέσω των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου