Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011



Να εφαρμοσθεί άμεσα η αρχή της ισοπολιτείας για όλους τους εργαζόμενους του δήμου μας
από το Γραφείο Τύπου
"Όλα τα… ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι… ποιο ίσα από τα άλλα» έγραφε ο Όρσον Γουέλς στο περίφημο έργο του η «Φάρμα των Ζώων». Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και...
με την διοίκηση του κ. Χρ.Κορτζίδη, αφού όλοι οι εργαζόμενοι είναι μεν ίσοι, αλλά κάποιοι για το δήμαρχο είναι ποιο ίσοι από τους άλλους! 
Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύουμε για έναν εργαζόμενο που κέρδισε πρωτόδικα την προσφυγή που είχε κάνει κατά του δήμου, τόσο η Οικονομική Επιτροπή, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να αποδοθούν τα οφειλόμενα σε αυτόν χρήματα σε δόσεις, μετά από εξώδικο συμβιβασμό μαζί του. 
Όμως η ίδια μεταχείριση δεν έχει γίνει από τον δήμαρχο κ. Χρ. Κορτζίδη και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους του δήμου στο Ωδείο, στον Αθλητικό Οργανισμό και αλλού, οι οποίοι, αν και δικαιώθηκαν πρωτόδικα για τις διεκδικήσεις τους, ο δήμαρχος αποφάσισε να παραπέμψει τις υποθέσεις τους …. στο Εφετείο !! Δηλαδή, δύο μέτρα και δύο σταθμά!! 
Γιατί Δήμαρχε αυτή η επιλεκτική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου; 
Γιατί για μερικούς γίνεται εξωδικαστικός συμβιβασμός και καταβολή των οφειλομένων σε αυτούς, ενώ για άλλους τραβάμε περαιτέρω τις υποθέσεις τους δικαστικά και χρονικά και όπου μας βγάλουν;
Είναι απαράδεκτο η δήθεν ευαίσθητη αριστερίστικη διοίκηση του κ. Χρ. Κορτζίδη να εφαρμόζει - για τους δικούς του προφανείς λόγους - αυτή την επιλεκτική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, υπέρ των οποίων δήθεν κόπτεται. 
Καλούμε τη δημοτική αρχή να εγκαταλείψει αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και τακτική της και να εφαρμόσει άμεσα την αρχή της ισοπολιτείας με ίση αντιμετώπιση και μεταχείριση όλων ανεξαιρέτως των εργαζόμενων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου