Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011


Επικίνδυνη αποστολή στο Ζεφύρι
Ο Υποδιοικητής της Ασφάλειας Αγρινίου μπήκε ως "δόλωμα" ενώ ο Διοικητής του ως "τσιλιαδόρος" σε μια αστυνομική επιχείρηση με ναρκωτικά [φωτο] στην κόψη του ξυραφιού
Ο Υπ/της πήγε να παραλάβει 30 κιλά χασίς
Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία του τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που χθες στην Αθηνά συνέλαβε Αλβανό έμπορο ναρκωτικών την ώρα που έδινα σε αστυνομικό, που προσποιούνταν τον αγοραστή, μεγάλη ποσότητα χασίς.
 Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετέβησαν χθες στην Αθήνα και αξιωματικός της Δίωξης, προσποιούμενος τον αγοραστή, έκανε δυο ραντεβού με τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και του υπέδειξε ποσό 24.000 ευρώ για την αγορά των ναρκωτικών. Στη συνέχεια ο 36χρονος δράστης μαζί με τον αξιωματικό της Δίωξης μετέβησαν στο Ζεφύρι, όπου και βρίσκονταν κρυμμένη ποσότητα τριάντα κιλών χασίς. Αστυνομικός και έμπορος ναρκωτικών τελούσαν διαρκώς υπό την παρακολούθηση ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, οι οποίοι και έκαναν την επέμβαση την στιγμή της παράδοσης του χασίς.
Στην επιχείρηση συμμετείχε σύσσωμη η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου με τον Διοικητή του τμήματος Φώτης Ντζιμάνη να είναι επικεφαλής και τον Υποδιοικητή να φέρνει με επιτυχία σε πέρας τον ρόλο του αγοραστή.
Ο 36χρονος έμπορος ναρκωτικών και η ποσότητα μεταφέρθηκαν στο Αγρίνιο και ο δράστης με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του, οδηγείται αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου