Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011


Έσπασαν το χέρι 11χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας - ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού μαθητή, από συμμαθητή του, σε δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας, τον περ. Μάρτιο, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο συγκεκριμένο σχολείο και ποικίλα σχόλια στην εκπαιδευτική κοινότητα (θυμηθείτε εδώ τι είχε συμβεί).
Το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου σημειώθηκε νέο περιστατικό σχολικής βίας στο ίδιο σχολείο, το οποίο μάλιστα είναι από τα πιο κεντρικά της πόλης. Αυτή τη φορά θύμα ήταν 11χρονη μαθήτρια της έκτης τάξης, η οποία δέχθηκε επίθεση από 5 συμμαθητές της!
Σύμφωνα με μαρτυρία της παθούσας και άλλων παιδιών, οι 5 μαθητές περικύκλωσαν στο διάλειμμα την 11χρονη συμμαθήτριά τους και άρχισαν να την σπρώχνουν και να την πειράζουν. Κάποια στιγμή την πέταξαν με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι!
Ο πατέρας της μαθήτριας, που ειδοποιήθηκε για το συμβάν έγινε έξαλλος, όπως είναι φυσικό, όταν είδε το παιδί του τραυματισμένο σοβαρά. Οι φωνές του προς τους δασκάλους ακούστηκαν μέχρι τις διπλανές πολυκατοικίες, αφού θεωρούσε ότι έπρεπε να υπάρχει ικανή εποπτεία από δασκάλους στο προαύλειο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο πατέρας σκέφτεται σοβαρά να απευθυνθεί σε δικηγόρο, προκειμένου να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου