Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011



TI ΛΕΝΕ ΕΤΟΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ; ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ.... ΛΗΓΜΕΝΑ ;
Απόψε, σήμερα και χθές, όλες οι πόρτες ειν' κλειστές κι εγώ είμαι απ' όξω, και μες το θάμπος το θαμπό, παίρνω αμπάριζα να μπω, και με πετάνε όόόξω!!
Προσέξτε καλά την αφίσα που έβγαλαν οι απόλυτοι σχιζοφρενείς ξενολαγνικοί καρνάβαλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για να υπερασπιστούν τα αλβανικά ανθρωποειδή με τα καλάσνικοφ!
Στην αφίσα λοιπόν διαβάζουμε τα εξής σχιζοφρενικά και θα τα μελετήσουμε ένα ένα.
1) Όχι, στην κακοποίηση μεταναστών από την Αστυνομία!
Είδαν το ένα αλβανικό ανθρωποειδές με μαύρα μάτια και καταγγέλλουν την αστυνομία για κακοποίηση ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! Αυτός δηλαδή που κυκλοφορεί με καλάσνικοφ, μπουκάρει στα σπίτια, ληστεύει και βιάζει Ελληνίδες έγκυες μανάδες μπροστά στα παιδιά τους, είναι απλά.... μετανάστης.... Εάν οι μανάδες αυτές ήταν αλλοδαπές, θα μιλούσαν για χρυσαυγίτες, ρατσιστές και ακροδεξιούς, όχι για μετανάστες....
2) Λευτεριά στους αδερφούς μας Αλβανούς συλληφθέντες!!!!  Λευτεριά δηλαδή σε ανθρωποειδή ληστές, βιαστές και φονιάδες. Τους αποκαλούν και αδερφούς τους, άρα και οι ίδιοι οι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ανθρωποιειδή, ληστές, βιαστές και φονιάδες!! Μόνοι τους το παραδέχονται και απορώ πως μπορεί να νομιμοποιείται ένα κόμμα ανθρωποειδών, ληστών, βιαστών και φονιάδων....
3) Όχι στο ρατσισμό, ναι στους μετανάστες!!!Εδώ μας λένε δηλαδή πως δεν πρέπει να συλλαμβάνονται ανθρωποειδή ληστές, βιαστές και φονιάδες, όταν αυτοί είναι "μετανάστες", αντίθετα πρέπει να τους ανοίγουμε από μόνοι μας τις πόρτες των σπιτιών μας και να μας ξυλοκοπούν, ληστεύουν, βιάζουν και σφάζουν ελεύθερα χωρίς να φέρουμε καμία  αντίρρηση ούτε αντίσταση! 
4)ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή!!! Κοινώς τα παπάρια μου κουνιούνται διαρκώς. Πήραν δηλαδή μία "επαναστατική" λέξη και φτιάξανε μία επίσης επαναστατική ονομασία όπως το Action Man, Asterix, Lucky Luke, Transformers, Mάγια η Μέλισσα κλπ η οποία θα μπορούσε να ήταν και έτσι:
ΑΝΤ.ΑΡ.Σ.Υ.Α δηλαδή ΑΝΤαλλάσσουμε ΑΡλούμπες και  Σαχλαμάρες  για να βρούμε Υπερανεπτυγμένους Αράπηδες να μας πηδάνε.


1 σχόλιο: