Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011


O Τσαμπουκάς του Μπεγλίτη από την …Βουλή ...Και η αλήθεια των γεγονότων
Κρίμα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  που αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων
Από το πρωί σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική με Ελληνικές σημαίες ανα χείρας αντάμωσαν συνάδελφοι απο όλη την Ελλάδα   όσο και αν κάποιος θέλει να πιστέψει κάτι άλλο στο ΥΕΘΑ.
Η ΠΟΛΥ μεγάλη συγκέντρωση των αποστράτων Αξιωματικών και σωμάτων ασφαλείας που έγινε μπροστά από την είσοδο του υπουργείου που  τίποτε δεν μαρτυρούσε την κατάληξη.
Ευτυχώς που οι απειλές του Μπεγλίτη  δεν έγιναν ΑΜΈΣΩΣ   αντιληπτές από τους αποστράτους γιατί αν είχαν ενημερωθεί  για τις απειλές Bia ΚΑΙ τα περί τραμπουκισμού απο οικογενειάρχες ,θα είχαμε άλλα τράβαλα !
Οι απόστρατοι ηρέμησαν και αποφάσισαν να αποχωρήσουν  από το ΥΕΘΑ όταν ο Αρχηγός κ. Φραγκούλης αποφάσισε να παραλάβει το ψήφισμα και να μεταφέρει τα αιτήματα  στον Υπουργό !
Ο Μπεγλίτης περιφρόνησε τους απόστρατους και δεν βρέθηκε  κανείς από το Υπουργείο να παραλάβει το ψήφισμα τους .
Αυτό εξαγρίωσε τους απόστρατους και απαίτησαν κάποιος απο τους αρχηγούς να παραλάβει το ψήφισμα όταν τους είπαν να το αφήσουν στην ΠΎΛΗ !! στον αξιωματικό υπηρεσίας!
Ο υπουργός μίλησε για ευεργετήματα των στρατιωτικών αλλά οι απόστρατοι ζήτησαν να είναι ίσοι με τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ !
Ομάδα αποστράτων μπήκε από την είσοδο επισκεπτών  με σπρωξίματα και φωνές, Ενώ  προσπάθησε ένα τμήμα στρατιωτικό να τους απωθήσει αλλά στάθηκε αδύνατο !
Οι απόστρατοι έμειναν εντός του προαυλίου του ΥΕΘΑ περίπου 150 άτομα χωρίς καμιά αντίδραση ,τότε ενας ευτραφής δημοσιογράφος προφανώς από το γραφείο του Υπουργού έβρισε ομάδα αποστράτων λέγοντα τους΄΄ μαλάκες που θέλετε και σύνταξη ΄΄΄το περιστατικό μεταφέρθηκε … με αποτέλεσμα την εξαγρίωση των Αποστράτων και άρχισαν να τον κυνηγούν.
Τότε επενέβη ο κ. Φραγκούλης κάλεσε τους προέδρους των ενώσεων να μεταβούν στο γραφείο του ΓΕΘΑ πράγμα το οποίο έγινε
Εν συνεχεία ο κ Φραγκούλης μετέβη στην κεντρική Πύλη και αφού στην αρχή αποδοκιμάστηκε κατόρθωσε να τους ηρεμήσει
Και να τους πείσει να αποχωρήσουν
ΟΙ απόστρατοι έφυγαν χωρίς κάτι άλλο να συμβεί  αφού ο κ.Αρχηγός τους βεβαίωσε για την μεταφορά των αιτημάτων τους.
Αν η ενέργεια του Α/ΓΕΣ είχε γίνει από την αρχή δεν θα είχαμε απολύτως κανένα επεισόδιο !
Ο Υπουργός περιφρόνησε όλους του Απόστρατους που κατέβηκαν ειρηνικά απο όλη την Ελλάδα  να διαδηλώσουν για την αντισυνταγματική περικοπή των μισθών τους.
Το να ρίχνει το γάντι ο Μπεγλίτης και να απειλεί θεούς και δαίμονες δεν ειναι για υπουργό εθνικής άμυνας που παίρνει σοβαρές αποφάσει αν δεν μπορεί αν διαχειριστεί μια τέτοια κρίση σκέψου τι θα κάνει σε μια κρίση που θα κρίνεται η  ασφάλεια της χώρας.
Θα του συνιστούσαμε περισσότερη ψυχραιμία και τις τυχόν απειλές και τσαμπουκάδες να τις μεταφέρει στα Ανατολικά σύνορα και όχι στους απόστρατους στους οποίους όταν θα έρθει ώρα σε αυτούς και στους ενεργεία αξιωματικούς θα στηριχθεί η άμυνα της χώρας .
ΚΑΙΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ στους ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
Απόστρατος του στρατού Ξηράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου