Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011


Ηλεία: Ένα laptop 38χρονης Αλβανίδας ''ξεσκέπασε'' 18 κλοπές και διαρρήξεις!
Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τα 40.000€...
Eξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου 18 περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για δραστηριοποίηση σε οργανωμένη εγκληματική ομάδα διάπραξης κλοπών και διαρρήξεων καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι 38χρονης από την Αλβανία, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν.... 
τρεις ηλεκτρονικούς φορητούς υπολογιστές τους οποίους είχε προμηθευτεί πριν λίγες ημέρες από 25χρονο και αποτελούσαν προϊόντα κλοπής.
Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του 25χρονου Έλληνα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ακόμη φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, αλλά και ένα μεταλλικό αεροβόλο όπλο (ομοίωμα πιστολιού) και μια ψαλίδα κοπής μετάλλων για τα οποία συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έναν 30χρονο συνεργό του, που αναζητείται, τους τελευταίους 18 μήνες είχαν διαπράξει από κοινού συνολικά 18 κλοπές σε οικίες και καταστήματα, ενώ είχαν αποκομίσει παράνομα περιουσιακά οφέλη που ξεπερνούν στο ποσό των 40.000 ευρώ.
Οι φορητοί υπολογιστές που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου