Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011


albaniaflag_Η πολυπολιτισμικότητα και η ανοχή όπλισαν τους Αλβανούς βιαστές
Επειδή κατά καιρούς έχω καταφερθεί εναντίον της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, οφείλω κατ’ αρχάς να συγχαρώ το Σώμα για τη σύλληψη των Αλβανών, που κατατρομοκρατούσαν την Αθήνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστώσω την επιτυχία σε κάποιον, αλλά σίγουρα, όλοι αξίζουν συγχαρητηρίων. Όμως, καλό θα ήταν κάποιος ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ στην ΕΛΑΣ, να βγει δημόσια και να πει στην κυβέρνηση, ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο που ευαγγελίζεται, είναι ο ηθικός αυτουργός του βιασμού πολλών Ελληνίδων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά και των ενόπλων και πολλές φορές αιματηρών ληστειών εις βάρος Ελλήνων.
Το σύστημα, πάνω στη βιασύνη του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προσπάθησε να μας πει ότι τα αλβανικά «λουλούδια» που συνελήφθησαν, είχαν αποφοιτήσει από ελληνικά σχολεία. Αλλά αυτό από μόνο του, δεν αναιρεί τα περί δυνατοτήτων «ενσωμάτωσης» και «αφομοίωσης»;
Και να φανταστεί κανείς ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Αλβανοί, σε σχέση με άλλους αλλοδαπούς, έχουν πετύχει να «ενσωματωθούν» σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι οι «υπόλοιποι». Δηλαδή από τους «υπόλοιπους» τι να περιμένουμε, μόλις τα διάφορα κυκλώματα βρουν το δρόμο τους και προς αυτούς; Πολλοί είναι αυτοί που δεν τολμούν να απαντήσουν στο ερώτημα…
Αυτές λοιπόν είναι αλήθειες, που τα συστημικά ΜΜΕ δεν τολμούν να εκφράσουν, ούτε καν υπό τη μορφή προβληματισμού. Και υπάρχουν και άλλα: την ώρα που οι Αλβανοί, λόγω πια «ελευθέρας» χωρίς βίζα, έρχονται ανεξέλεγκτα, εγκληματούν σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα και η Άρτα και αναχωρούν αυθημερόν, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Χρήστος Παπουτσής, αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος απ’ όπου κι αν πέρασε, άφησε πίσω του συντρίμμια, μειώνουν την επάνδρωση των αστυνομικών τμημάτων στην Ήπειρο και στην ελληνο-αλβανική μεθόριο, ενώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καταργεί τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.
Ανοικτή πρόσκληση στον UCK είναι αυτή, για να έρθει εδώ και να «ενεργήσει» για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας;
Όλα αυτά τα κάνουν πεισματικά και δογματικά οι του ΠΑΣΟΚ, δέσμιοι των διεθνιστικών & πολυπολιτισμικών ιδεολογημάτων τα οποία πρεσβεύουν.
Για να μην πολυλογούμε: σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι οι του ΠΑΣΟΚ με τη λαϊκή οργή, για τις αντεθνικές και προδοτικές πολιτικές που ασκούν και που καθιστούν την ελληνική κοινωνία έρμαιο των διαθέσεων του κάθε αλλοδαπού εγκληματία.
ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ και θα καταδικαστούν αμετάκλητα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Το θέμα είναι για πόσα ακόμα θύματα θα θρηνήσει η κοινωνία μας, μέχρι να πειστεί ο κάθε Παπουτσής και ο κάθε θιασώτης της πολυπολιτισμικότητας, που εξαργυρώνει σήμερα στο πολιτικό χρηματιστήριο αγώνες ή «αγώνες», ότι η μεθοδολογία τους, σκοτώνει την Ελλάδα και το λαό της.
Του Νίκου Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου